- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Ayyyy evet tatlisin.Saksı değilim ben Nevreste en çok beni sevecek,en çok beni etiketleyecek.
Belki tatlı yapmıyorum ama ,zaten ben tatlıyım o yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy evet tatlisin.Saksı değilim ben Nevreste en çok beni sevecek,en çok beni etiketleyecek.
Seni bu saatte gormek ne guzel.merhaba şöbiyetim
Bilmemmiii hele çıtır, çıtır o sarması, muhallebili kadayıfı
Tatlı olman yetmez tatlı yapıyor olman lazım diyor Nevreste..Saksı değilim ben Nevreste en çok beni sevecek,en çok beni etiketleyecek.
Hiç te bile Nevreste bana dedi ki,tatlı yapman şart değil,yazmak için gel,bizi bırakma(bu uydurma değil gerçek)Tatlı olman yetmez tatlı yapıyor olman lazım diyor Nevreste.
Artık kıskanmıyorum Nevreste gece senden vazgeçti amannnn zaten tatlıda yapmayacakmiş bidaha etiketlemem didi
Günaydın pamuk şekerleriBen hepinizi seviyorumçekil aradan nevreste benimm
Tatlı yapsa hiç fena olmazTatlı olman yetmez tatlı yapıyor olman lazım diyor Nevreste.
Evet uydurma değilHiç te bile Nevreste bana dedi ki,tatlı yapman şart değil,yazmak için gel,bizi bırakma(bu uydurma değil gerçek)
Hiç te bile Nevreste bana dedi ki,tatlı yapman şart değil,yazmak için gel,bizi bırakma(bu uydurma değil gerçek)
Çikolatalı kadayıf çok güzel oluyor..Kurabiyeler kategorisinde yapmıştım..Ah ya muhallebili kadayıfa bayılıyorum
Bide internette çikolatalı kadayıf tarifi gördüm o da harika görünüyordu.
Bunuda söylemiş olabilirimBanada dediki sen istersen kosede otur tatlı yapmana gerek yok ben senin yerine yaparım buda bigercek
Artisttt.. nevreste onu herkese diyor..bundan seni daha çok seviyorum nerden cikardinHiç te bile Nevreste bana dedi ki,tatlı yapman şart değil,yazmak için gel,bizi bırakma(bu uydurma değil gerçek)
Daha once hic yemedim ben ama cok farkli bi tarif mutlaka bigün yapmaliyimÇikolatalı kadayıf çok güzel oluyor..Kurabiyeler kategorisinde yapmıştım..
Eki Görüntüle 1811059
Çok güzel oluyor canım tavsiye ederimDaha once hic yemedim ben ama cok farkli bi tarif mutlaka bigün yapmaliyim
Hadiya ben ilk Şerbetli oluyo sandim ama kurabiye gibimi oluyoÇok güzel oluyor canım tavsiye ederim
Fırında gerekmiyor
Çikolatalı kadayıf çok güzel oluyor..Kurabiyeler kategorisinde yapmıştım..
Eki Görüntüle 1811059
Tarifine bakabilirsin canımHadiya ben ilk Şerbetli oluyo sandim ama kurabiye gibimi oluyo
Çocuklar böyle şeyleri seviyorlarYap bakalım beğenecek miAa bunların gozude var
Yapayım benim kızım çok meraklı böyle şeylere
Tam bir canavar
GünaydınNevreste herkese mavi boncuk dağıtıyormuş,bütün hayallerim suya düştü