Neden söyledin yapacağım tatlıyıŞimdi biri benim tarifi yaparsaNevreste şimdi bunları yapıyor, hatta senin gül tatlılarındanda lale yapıp yanına süs diye koyacak
( not :inanmayın uyduruyorum )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden söyledin yapacağım tatlıyıŞimdi biri benim tarifi yaparsaNevreste şimdi bunları yapıyor, hatta senin gül tatlılarındanda lale yapıp yanına süs diye koyacak
( not :inanmayın uyduruyorum )
Ama ben bölüm Editörüyüm O bilerek yapmadı ben yaparsam bilerek yapmış olacağımSen şimdi nuryoluna gönderme mi yapıyorsun
O senin şöbiyetleri beğenmemiştirYanlış yapmışsınO şöbiyetler üst üste dizilmeliydiNevos , @talhayasir devamli olarak benim sobiyet konumda geziniyor Sobiyetlerime tuz ekecek ,sabote edecek diye cok tirsiyorum Az once de yine gordum ,o beni gormedi.ama
Hangisini yaptığını söylemedim ki Meraktan çatlasınlarda patlasınlarNeden söyledin yapacağım tatlıyıŞimdi biri benim tarifi yaparsa
Evet cevap bekliyorum kırmızı baklava yapacağımHııı bende duydum gıda boyası yerine de ıspanak pırasa pancar kullanacakmiş hatta bana sordu en iyi kırmızı rengi ne verir diye bende kırmızı gül dedim
Sen şimdi nuryoluna gönderme mi yapıyorsun
Ben hepsini birden yapacağım karışık tatlı tabağım diye sunacağımHangisini yaptığını söylemedim ki Meraktan çatlasınlarda patlasınlar
Ama ismini karışık tatlı tabağım deme, o var, bu karma karışık tabak olsunBen hepsini birden yapacağım karışık tatlı tabağım diye sunacağım
HaklısınSiz bana yardımcı olun ne yapayımAma ismini karışık tatlı tabağım deme, o var, bu karma karışık tabak olsun
Ne yapsın dişli rakip gördü seni@talhayasir bende senin gül tatlından yapmaya karar verdim,aynısından,Nevos , @talhayasir devamli olarak benim sobiyet konumda geziniyor Sobiyetlerime tuz ekecek ,sabote edecek diye cok tirsiyorum Az once de yine gordum ,o beni gormedi.ama
O senin şöbiyetleri beğenmemiştirYanlış yapmışsınO şöbiyetler üst üste dizilmeliydi
Senin başka tarifin yok muNe yapsın dişli rakip gördü seni@talhayasir bende senin gül tatlından yapmaya karar verdim,aynısından,
Kalp sorunu yoktur inşallah
Ben demiyorum talhayasir öyle diyorTuz serpmez merak etmeOyle mi diyon Tamam o zaman ,icim rahatladi nevoscu
Vaaaar,ama gıcıklık olsun,şimdiden oyum sana diyorlar,birazını ben kapayımSenin başka tarifin yok mu
Sen bu konuya daha önce yorum yazmamışmıydınoh vallaha yarışma kategorisi açıklanmış dedikodular geyikler yapılmış bir Allah'ın kulu da ne link dağıtmış ne etiketlemiş.
Oooooo o zaman sen kırmızı gül tatlısı yap bende kakaolu yapayımVaaaar,ama gıcıklık olsun,şimdiden oyum sana diyorlar,birazını ben kapayım