- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Hoşbuldum Nevoşum, ne haberHoşgeldin canım ,çok teşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Nevoşum, ne haberHoşgeldin canım ,çok teşekkür ederiz
İyidir canım çok sağol sen nasılsınHoşbuldum Nevoşum, ne haber
Bir kaç gündür agresiflik vardı, pek iyi değildim Nevoşum, ama şimdi iyiyim şükür:)İyidir canım çok sağol sen nasılsın
Bana sürpriz yapmaya vakit buluyorsun da ,tatlı yapmaya mı bulamıyorsunben senin gibi nazlanmadım cicimm.. kategori açıldı hopp kakao tarifi ile oradaydıı..senin o baklavayı acaip merak ediyorum sen o baklavayı yap banada özelden adresini ver bak ne süpriz yapacağım san
İyi olmana sevindim canımArada benimde sebepsiz gerginliklerim oluyorBir kaç gündür agresiflik vardı, pek iyi değildim Nevoşum, ama şimdi iyiyim şükür:)
Kimin olmuyor kiİyi olmana sevindim canımArada benimde sebepsiz gerginliklerim oluyor
Hoşgeldin canım O zaman tatlını bekliyoruzay buna katılırım ben tatlı olsun yeter ki
Hormonlardan oluyorKimin olmuyor ki
Ne yapcan bana söyle gizliden senin tarifin tutuyoray buna katılırım ben tatlı olsun yeter ki
İyi olmana sevindim canımArada benimde sebepsiz gerginliklerim oluyor
Evet bende sırf eğlenme maksadıyla katılıyorum iddiaam yok olamazdaoo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün..
Hoşgeldin canım O zaman tatlını bekliyoruz
Rabbim tekrarını yaşatmasın
Evet Nevoşum, birikim oluyor herhalde, ağlayıp içimi dökünce rahatladım biraz:)
Tiroit problemin var mıRabbim tekrarını yaşatmasın
Benim birikim değilde hormonlardan oluyor
Hayırlısı olsun canımTatlıları yedirecek birilerini bulalımhoş buldum canım :) inşallah diyelim kafamda bi tarif var gibi hafta sonu malzemelerimi toparlayabilirsem bu ay kilo alma ayı oldu benden demesi.
Olmaz mıTiroit problemin var mı
Amin canım Bazen hormonlar beni de etkisi altına alıyorRabbim tekrarını yaşatmasın
Benim birikim değilde hormonlardan oluyor
Hastalıkdaşız o zamanOlmaz mı
evde tatlı varken kahvaltı bile yapmıyorum ben direkt saldırıyorum tatlıyaHayırlısı olsun canımTatlıları yedirecek birilerini bulalım