Benim adet dönemlerimde daha fazla oluyorAmin canım Bazen hormonlar beni de etkisi altına alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet dönemlerimde daha fazla oluyorAmin canım Bazen hormonlar beni de etkisi altına alıyor
Geçmiş olsun canımHastalıkdaşız o zaman
Bende tatlıyı çok severimŞerbetli tatlılara bayılırımevde tatlı varken kahvaltı bile yapmıyorum ben direkt saldırıyorum tatlıya
Aynen canım, regl öncesi sendromu, sinyal veriyorBenim adet dönemlerimde daha fazla oluyor
valla en tutan baklava olabilir hazır yufkadan büzgülü bi baklava nasıl sence. ben yapma konusunda aram yok yeme konusunda iyiyimdir kalabalık misafir olmaynca bulaşmıyorum pek ŞerbetlilereNe yapcan bana söyle gizliden senin tarifin tutuyor
Bizim derdimiz hiç bitmiyorBirde koşturuyoruzAllah kolaylık versin sanaAynen canım, regl öncesi sendromu, sinyal veriyor
Trileçe mi? En sevdiğim sütlü tatlıEllerinize sağlık:)Bu yarışmaya dahil değill
Şerbetli tatlılarda buzluğa konuyorSonra çok iyi oluyor.Canımız tatlı isteyince çıkartıyoruzvalla en tutan baklava olabilir hazır yufkadan büzgülü bi baklava nasıl sence. ben yapma konusunda aram yok yeme konusunda iyiyimdir kalabalık misafir olmaynca bulaşmıyorum pek Şerbetlilere
bi düşüneyim arşivimi açayım bakalım neler var
ser veririm sır vermem
konuşurken bile canım çekti bülbül yuvası olsada yesekBende tatlıyı çok severimŞerbetli tatlılara bayılırım
Evet kadın olmak zorAmin canım, hepimizeBizim derdimiz hiç bitmiyorBirde koşturuyoruzAllah kolaylık versin sana
Yap o zaman yiyelimkonuşurken bile canım çekti bülbül yuvası olsada yesek
Evet kadın olmak zorAmin canım, hepimize
aaa bunu bilmiyorum şerbetsiz kuru haliyle mi şerbetli mi şekerlenmiyo mu ayyy amerikayı yeniden keyfetmiş gibi oldumŞerbetli tatlılarda buzluğa konuyorSonra çok iyi oluyor.Canımız tatlı isteyince çıkartıyoruz
Paylaş bekliyoruzKızlar sonunda bitirdim konuyu paylassam mı tatlı mı
Çok hızlısınız:)Kızlar sonunda bitirdim konuyu paylassam mı tatlı mı
yok abla o kadar becerikli değilim ben anca yemesini beceriyorumYap o zaman yiyelim
paylaşşşşş lütfennn ekrana yapışık bekliyorumKızlar sonunda bitirdim konuyu paylassam mı tatlı mı