• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yogun kakaom.. dün abim memleketten geldİ gitti , bugun sohbet bendeydi 10 arkadaşım vardı . yarında yakın bir arkadaşımın kızının kınası var . ayrıca abim yengem ve çoçuklarla hafta sonu tekrar gelecekler .. bu arada sabahta kurs var ona gidicem inşallah...:KK57::KK57::KK45:
oo bayağı yoğunmuşsun canımm kolay gelsin bende yoğunum gün içinde yeni bir i,ş alışma devresi eve geliyorum biraz takılıyorum nete sonrada hop yatak..

Hadi hadi kıvırma şimdi ne yaşlısı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bize baklava yapacaktın:KK30::p
Hemde baklava,baklavayı ilk üçe girmediğim için yapmama gerek kalmadı:KK53:.Sözümde dururum bilirsin.İlk önce millet sunumlarını yapsın,eğer çok iddialı görmezsem azıcık ucundan katılırım.Aksi halde unutun:KK70:
Bu arada doğum günü pastası çocuklarının da herhalde,evlatlarınla nice mutlu senelere inşallah.:KK36:
yamukprenses yamukprenses Seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Ağzınızın tadını bozmasın Rabbim.:KK36:

hatun baklava yapacağım dedin ne yaşlısı ,, sen neler döktürürsün bilirim evdesin aç bize bir baklava ,, bizim gözlerimiz bayram etsin,, evdekilerinde midesii..
Yoksa yeni bir dedikodu daha çıkartırız:70:

Katılınca yorumlarınızı beklerim :-) bebekle zor öyle sizler gibi güzel sunum yapmak ama bakalım idare ediverin:KK53:
oo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün.. :KK19:

Hemde baklava,baklavayı ilk üçe girmediğim için yapmama gerek kalmadı:KK53:.Sözümde dururum bilirsin.İlk önce millet sunumlarını yapsın,eğer çok iddialı görmezsem azıcık ucundan katılırım.Aksi halde unutun:KK70:
Bu arada doğum günü pastası çocuklarının da herhalde,evlatlarınla nice mutlu senelere inşallah.:KK36:
yamukprenses yamukprenses Seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Ağzınızın tadını bozmasın rabbim.:KK36:
O zaman biz seninle izlemede kalalım:cool:Tarifler bizi korkutmazsa önce sen sonra ben katılırım:KK45:Sen katılmazsan katılmam:KK70:
Evet canım kızlarımın:-)Çok teşekkür ederim:KK36:Amin inşaallah:KK200:

O zaman biz seninle izlemede kalalım:cool:Tarifler bizi korkutmazsa önce sen sonra ben katılırım:KK45:Sen katılmazsan katılmam:KK70:
Evet canım kızlarımın:-)Çok teşekkür ederim:KK36:Amin inşaallah:KK200:
Nevreste senin göbeğin benimle mi kesildi,ne yapacaksın beni,sen katılsana,dayak gelecek yine böyle yaparsan:KK53:

oo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün.. :KK19:
Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde:p

Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde:p
ben senin gibi nazlanmadım cicimm.. kategori açıldı hopp kakao tarifi ile oradaydıı..:KK76::KK76::KK76:senin o baklavayı acaip merak ediyorum sen o baklavayı yap banada özelden adresini ver bak ne süpriz yapacağım san

Back