- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 14.624
- 498
Eeee nasıl deniliyor hani,selam verdim borçlu çıktım mıTatlınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee nasıl deniliyor hani,selam verdim borçlu çıktım mıTatlınızı bekliyorum
canim arkafasim cok sagolEvet mutlaka denemelisin,hem neden hamarat olmayacakmışsın ki,ben senin çok güzel bir tatlı yapacağına inanıyorum.Hem önemli olan yarışmak değil ki,önemli olan paylaşmak ve burada kurulan güzel dostluklar,muhabbetler...Hem ben sana güveniyorum,tatlını bekliyor olacağım ehl_i keyfim
sen de katil yaEeee nasıl deniliyor hani,selam verdim borçlu çıktım mı
Ben tatlılarda çok iddialı değilim ehl-i keyfim ama bulursam kafama göre bir tarif sizleri yalnız bırakmamsen de katil ya
Tamam olabilir3hafta sonra inşallah .
Hazırda trileçe var nevoş versem olurmu
Çocuklara hayırlı yaşlar dilerim .
Ben tatlılarda çok iddialı değilim ehl-i keyfim ama bulursam kafama göre bir tarif sizleri yalnız bırakmam
Sizide sahalarda görmek istiyoruz Mune Hanım,sizde katılsanıza,sizin ne hamarat olduğunuzu duydukTatlıııııı
Ben bu kategoride yarışacak tatlılara dayanamam ben ve tatlı, tatlı ve ben itinayla yerimmmmmmm
Katılın ve gözlerimi şenlendirinnnnn
Olur canım neden olmasın
Ablam hoşgeldinTatlıııııı
Ben bu kategoride yarışacak tatlılara dayanamam ben ve tatlı, tatlı ve ben itinayla yerimmmmmmm
Katılın ve gözlerimi şenlendirinnnnn
Aa tamam ozaman versene mesela bir örnekOlur canım neden olmasın
Örnek versem senin tatlı ortaya çıkmış olur mu
Tebrikler canım 3 .uncu olmussun o kırmızı sana çok yakismisOleyyyy yarın sabah gözlerinizi açtığınızda burda olacak , telefondan anca ekliyorum
Evet nevracım Allahtan bi mani çıkmazsa katılıcam inşallah ..Ama aeben katılacağını söylemişti
Yunan (kıbrıs)tatlısıAa tamam ozaman versene mesela bir örnek
yamukprenses gördün müYoksa ben hiç suçlu değilimEvet nevracım Allahtan bi mani çıkmazsa katılıcam inşallah ..
TamamdırYunan (kıbrıs)tatlısı
Etimek tatlısı
Bunlar şerbetli tatlılara giriyor
Seni listeye aldım haberin olsunTamamdır