- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Kesinlikle katilmalisin dombigim kunefeni unutmadık dahaBende katılabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katilmalisin dombigim kunefeni unutmadık dahaBende katılabilir miyim
Nasılsın canimcimHadi hayırlı olsun ...
Mune bacı, kocaya yaptiriyorsun hep. Bi tatlida sen yap da gel bakalım hamarat mısın. Madalya yok olmaz öyleTatlıııııı
Ben bu kategoride yarışacak tatlılara dayanamam ben ve tatlı, tatlı ve ben itinayla yerimmmmmmm
Katılın ve gözlerimi şenlendirinnnnn
Evet ablam sonunda başardımNanam sana kırmızı çok yakışıyor kuzum
Tebrikler sonunda muradına erdin hayırlı olsun .
Tamam söz katılıyorum benim yapçağımı benden önce biri yaparsa ne olacakSeni listeye aldım haberin olsun
Bizim evde hamarat olan koca, ben tembelliğin sembolüyümMune bacı, kocaya yaptiriyorsun hep. Bi tatlida sen yap da gel bakalım hamarat mısın. Madalya yok olmaz öyle
Sorun değil ama elini çabuk tutmanı öneririmTamam söz katılıyorum benim yapçağımı benden önce biri yaparsa ne olacak
Yapılmazsa cumartesi hemen yapıp ekleyeceğim.çok heyecanlandım ilk kez katılıcamSorun değil ama elini çabuk tutmanı öneririm
Çok eğlenceli ve heyecanlı oluyorKolay gelsin ,tatlını bekliyorumYapılmazsa cumartesi hemen yapıp ekleyeceğim.çok heyecanlandım ilk kez katılıcam
Resimdeki baklavada ,,baklava olmuş haniii yeni kategori hayırlı olsun dökülsün şerbetler,, ve tarifler ve sunumlarr ,,- Yarışma kategorisi : Şerbetli Tatlılar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Şerbetli Tatlı İsmi + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Nisan 2016
En son başvuru tarihi : 24 Nisan 2016
Oylama başlama tarihi : 24 Nisan 2016
Oylama bitiş tarihi : 30 Nisan 2016
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Bu kategoriye katılacak mısınResimdeki baklavada ,,baklava olmuş haniii yeni kategori hayırlı olsun dökülsün şerbetler,, ve tarifler ve sunumlarr ,,
ayy bende heyecanlandım nasıl bişi acebaa@Nevreste sen biliyonmu bu hatunun tarifni eminim güzel bir tariftirr..Yapılmazsa cumartesi hemen yapıp ekleyeceğim.çok heyecanlandım ilk kez katılıcam
canımcım çok yoğun çalışıyorum biliyosum yeni, işe başladım .. eğer çalışmasaydım.. döktürürdümde bu seferlik mazur görün beni..Bu kategoriye katılacak mısın
Tamam canımcanımcım çok yoğun çalışıyorum biliyosum yeni, işe başladım .. eğer çalışmasaydım.. döktürürdümde bu seferlik mazur görün beni..
Yapmayın etmeyin ben yaşlıyım ,bu heyecan bana fazla
Hadi hadi kıvırma şimdi ne yaşlısıYapmayın etmeyin ben yaşlıyım ,bu heyecan bana fazla
Yogun kakaom.. dün abim memleketten geldİ gitti , bugun sohbet bendeydi 10 arkadaşım vardı . yarında yakın bir arkadaşımın kızının kınası var . ayrıca abim yengem ve çoçuklarla hafta sonu tekrar gelecekler .. bu arada sabahta kurs var ona gidicem inşallah...Nasılsın canimcim
MaşaallahAllah kolaylık versinYogun kakaom.. dün abim memleketten geldİ gitti , bugun sohbet bendeydi 10 arkadaşım vardı . yarında yakın bir arkadaşımın kızının kınası var . ayrıca abim yengem ve çoçuklarla hafta sonu tekrar gelecekler .. bu arada sabahta kurs var ona gidicem inşallah...