- 1 Aralık 2021
- 13.146
- 45.451
- 548
- 34
Mutlu olmalı oysaki yapılan yemekleri yiyipYaaa iste bu konuşan insanlar insanın tüm motivasyonunu bitiriyor,birde derdinide anlatamiyorsun, resmen sinir harbi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu olmalı oysaki yapılan yemekleri yiyipYaaa iste bu konuşan insanlar insanın tüm motivasyonunu bitiriyor,birde derdinide anlatamiyorsun, resmen sinir harbi![]()
Yaptın rahatladın tabiCano sofrayı ne zaman yapacakdırın dın dırınnn
![]()
Dimi yani , bi bırakın şu insanları. Oturun yemeginizi yiyin güzel güzelMutlu olmalı oysaki yapılan yemekleri yiyip![]()
Sarma yok içli köfte var hain domdomYaptın rahatladın tabiKenarda bir sarmam bile yok
Sadece onla olmuyor. Herşey bütünüyle güzelSarma yok içli köfte var hain domdom![]()
Bazı noktalar vardır, o noktalardan biri içli köfteSadece onla olmuyor. Herşey bütünüyle güzel![]()
Yarın dr kontrolü var yalnız gidecek oruçlu oruçlu yorulma dedi yalnız yapamaz diye gideceğim yanında dr söylediklerini unutuyor zatenDimi yani , bi bırakın şu insanları. Oturun yemeginizi yiyin güzel güzel![]()
Yaşlılık zor canım, Allah şifa versin. İnş sorunsuz yaparsın sofraniYarın dr kontrolü var yalnız gidecek oruçlu oruçlu yorulma dedi yalnız yapamaz diye gideceğim yanında dr söylediklerini unutuyor zaten
Aaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosYok değil canım![]()
Evet ya en zorunu yapmış en kolayı yapmamış bende merak ettimAaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosneden konuyu açmamış
![]()
Fırsatı olmamıştırAaaaaa kim o kimmmmmm,isim ver nevosneden konuyu açmamış
![]()
Bu durumları düşünüp pratik şeyler seçtim kısmet artıkYaşlılık zor canım, Allah şifa versin. İnş sorunsuz yaparsın sofrani![]()
En kolay kısımEvet ya en zorunu yapmış en kolayı yapmamış bende merak ettim
Mervis miFırsatı olmamıştır![]()
İnş sorunsuz hallolur canımBu durumları düşünüp pratik şeyler seçtim kısmet artık
Yok değilMervis mi![]()