Senin katılmanı sağlıyor ,ama baştan oylarını bölüyorO hiç belli olmuyorNevoooş bak ne didiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin katılmanı sağlıyor ,ama baştan oylarını bölüyorO hiç belli olmuyorNevoooş bak ne didiiii
Boşver gerek yokBende derim şakacıktan küstüm zaten Kazen,olur öyle bazenAcaba etiketleyip deynep sana küsmüş Kazen bey mi desek
Adını söylemesem Yakın zamanda yaptığın sizin memleketin tatlısıHangisiydi
Neden olmasınSunumu falan farklı yaparsınHmmmm geldi aklıma Nevreste ama olurmu öyle iki kere aynı tatlı
Kunefe mi yoksaNeden olmasınSunumu falan farklı yaparsın
Bu kategoride olması gereken bir tatlı
Boşver gerek yokBende derim şakacıktan küstüm Kazen,olur öyle bazen
Sen buralarda harcanıyorsun DeynepSende yap birşey olmaz,nuryolu şöbiyet var,o da yapacak,hem bu sayede oylar da bölünür aman ne diyorum ben dilim sürçtü
Beceriksiz başka birşey bilmiyor ,hep aynı şeyi yapıyor derlerHmmmm geldi aklıma Nevreste ama olurmu öyle iki kere aynı tatlı
Kanıma girdin Zamanda varmış daha hadi bakalım inşallahNeden olmasınSunumu falan farklı yaparsın
Bu kategoride olması gereken bir tatlı
EvetKunefe mi yoksa
YaaaaaaBeceriksiz başka birşey bilmiyor ,hep aynı şeyi yapıyor derler
Beceriksiz başka birşey bilmiyor ,hep aynı şeyi yapıyor derler
Eksik yazmışım zatenini de ekledimKız bu küslük yaradı sana bak kafiye yaptın
Daha vaktimiz var Nasip olursa bekliyoruzKanıma girdin Zamanda varmış daha hadi bakalım inşallah
Memleket tatlisi deyince direk aklima kunefe geldi
Beceriksiz başka birşey bilmiyor ,hep aynı şeyi yapıyor derler
Dombik künefe yapma, ekmek tatlısı yap..Burada bütün başarılı arkadaşlara verdik bu tarifi ama takmadılar bizi değilmi NevresteKanıma girdin Zamanda varmış daha hadi bakalım inşallah
Çok bilindik bir tatlıMemleket tatlisi deyince direk aklima kunefe geldi
Evet bizim eşsiz tarifimizi kimse yapmıyorDombik künefe yapma, ekmek tatlısı yap..Burada bütün başarılı arkadaşlara verdik bu tarifi ama takmadılar bizi değilmi Nevreste
Bak sana tarifini veriyorum:
Ekmeği ıslat, toz şeker serp, koy bi tabağa, olduda bitti maşallah