Baklava yapan çok olmayacak gibi görünüyor.Baklavalar cogalmadan ben yapayım artık
Pusuya yatmış bekliyordum kim ne yapacak diye az çok belli oluyor bende dahil oluyum
Sende gönlünden geçen tatlıyı yap bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava yapan çok olmayacak gibi görünüyor.Baklavalar cogalmadan ben yapayım artık
Pusuya yatmış bekliyordum kim ne yapacak diye az çok belli oluyor bende dahil oluyum
Belki yapanlar olurBaklava yapan çok olmayacak gibi görünüyor.
Sende gönlünden geçen tatlıyı yap bakalım
Kakao bacım, bu sene KPSS yi kazanırsam yanına geliyorumMerhaba kızlar Çilekli Dondurmami yaptım şimdi çıkardım dolaptan.Tarifini topigime atacağım inşallah. Tarifini yukleyince yapın aaa hatunlar bu dondurmaya bayilacaksiniz..Resmi atar ben kaçar iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1809813
Bende bekliyorum canım..Kakao bacım, bu sene KPSS yi kazanırsam yanına geliyorum
Umarım olurBelki yapanlar olur
Ellerine sağlıkMerhaba kızlar Çilekli Dondurmami yaptım şimdi çıkardım dolaptan.Tarifini topigime atacağım inşallah. Tarifini yukleyince yapın aaa hatunlar bu dondurmaya bayilacaksiniz..Resmi atar ben kaçar iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1809813
Gelir gelmez bu pastayı görmeseydim iyiydi.Merhaba kızlar Çilekli Dondurmami yaptım şimdi çıkardım dolaptan.Tarifini topigime atacağım inşallah. Tarifini yukleyince yapın aaa hatunlar bu dondurmaya bayilacaksiniz..Resmi atar ben kaçar iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1809813
Ellerine sağlık
Hayırlı geceler
ÇHEESECAEKE dondurma bu canım çok pratik atacağım tarifini. Topigime bende yeni keşfettim .Gelir gelmez bu pastayı görmeseydim iyiydi.
Senin keşfetmediğin ne var ki?Maşallah sana ,marifetli hatunAkşama kadar işte çalış,akşam mutfaktaÇHEESECAEKE dondurma bu canım çok pratik atacağım tarifini. Topigime bende yeni keşfettim .
Cok tatliyizNasılsınız tatlı kadınlar?
Öylemi gülümCok tatliyiz
Yaaa oylesen nasilsin ablacimÖylemi gülüm
İyidir canım sen nasılsınNasılsınız tatlı kadınlar?
Allaha şükür ,iyi diyelim iyi olalımbugünde masa yükleyen olmamış,nazar değdirdiniz.Yaaa oylesen nasilsin ablacim
SanirimAllaha şükür ,iyi diyelim iyi olalımbugünde masa yükleyen olmamış,nazar değdirdiniz.
Senin tarifi bekliyorlarmışAllaha şükür ,iyi diyelim iyi olalımbugünde masa yükleyen olmamış,nazar değdirdiniz.
Dedim ya patrona küstüm diyeSenin tarifi bekliyorlarmış