- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Seni gidi deynep, ben dır dır yapmıyorum ya, sen ondan katılmıyorsun yarışmaya demiiAllaha şükür ,iyi diyelim iyi olalımbugünde masa yükleyen olmamış,nazar değdirdiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gidi deynep, ben dır dır yapmıyorum ya, sen ondan katılmıyorsun yarışmaya demiiAllaha şükür ,iyi diyelim iyi olalımbugünde masa yükleyen olmamış,nazar değdirdiniz.
Dağ dağa küsmüş, dağın bundan haberi yokDedim ya patrona küstüm diye
Sende kusersen ben olemDedim ya patrona küstüm diye
Aynısını yazıyordumDağ dağa küsmüş, dağın bundan haberi yok
Öyle deme çikolatam,Kazen emmi hevesimi kırdıSeni gidi deynep, ben dır dır yapmıyorum ya, sen ondan katılmıyorsun yarışmaya demii
Haber vermesi lazımAynısını yazıyordum
Kazen i tek başına protesto eden deynepÖyle deme çikolatam,Kazen emmi hevesimi kırdı
Niye ki kizÖyle deme çikolatam,Kazen emmi hevesimi kırdı
Kazen i tek başına protesto eden deynep
Canımcım yap işte, fotoğrafla, yesin çoluk çocuk, bak geçen sefer süslü püslü kahvaltı ettik
Olmaz .Tatlı bu kilo aldırıyor.Dün pazı yoğurtlaması kalmıştı tabakta,ziyan olmasın yiyeyim dedim,kızım elimden aldı tabağı,onu yersen şişko olursun dedi.Fit olmam lazımKazen i tek başına protesto eden deynep
Canımcım yap işte, fotoğrafla, yesin çoluk çocuk, bak geçen sefer süslü püslü kahvaltı ettik
Acaba etiketleyip deynep sana küsmüş Kazen bey mi desekHaber vermesi lazım
Sende yap birşey olmaz,nuryolu şöbiyet var,o da yapacak,hem bu sayede oylar da bölünür aman ne diyorum ben dilim sürçtüBenim tatlımı kaptılar. Haşhaşlı revani yapacaktım haşhaş bulamadım erteledim erteledim. Bi üye yapıverdi kaldım böyle
Bak bu güzel fikirAcaba etiketleyip deynep sana küsmüş Kazen bey mi desek
Şimdi senin kız bi şerbetli tatlının yanında dondurmayla nasıl yer tatlı tatlıOlmaz .Tatlı bu kilo aldırıyor.Dün pazı yoğurtlaması kalmıştı tabakta,ziyan olmasın yiyeyim dedim,kızım elimden aldı tabağı,onu yersen şişko olursun dedi.Fit olmam lazım
Başka tarif bulursunBenim tatlımı kaptılar. Haşhaşlı revani yapacaktım haşhaş bulamadım erteledim erteledim. Bi üye yapıverdi kaldım böyle
Nevoooş bak ne didiiiiSende yap birşey olmaz,nuryolu şöbiyet var,o da yapacak,hem bu sayede oylar da bölünür aman ne diyorum ben dilim sürçtü
Sende yap birşey olmaz,nuryolu şöbiyet var,o da yapacak,hem bu sayede oylar da bölünür aman ne diyorum ben dilim sürçtü
HangisiydiBaşka tarif bulursun
Daha önce yaptığın tatlıyı yapsan olmaz mı