How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kazen i tek başına protesto eden deynep:KK45:
Canımcım yap işte, fotoğrafla, yesin çoluk çocuk, bak geçen sefer süslü püslü kahvaltı ettik :KK53:
Olmaz .Tatlı bu kilo aldırıyor.:KK53:Dün pazı yoğurtlaması kalmıştı tabakta,ziyan olmasın yiyeyim dedim,kızım elimden aldı tabağı,onu yersen şişko olursun dedi.:cry:Fit olmam lazım:KK53:

Benim tatlımı kaptılar. Haşhaşlı revani yapacaktım haşhaş bulamadım erteledim erteledim. Bi üye yapıverdi kaldım böyle :cry::cry::cry:
Sende yap birşey olmaz,nuryolu şöbiyet var,o da yapacak,hem bu sayede oylar da bölünür aman ne diyorum ben dilim sürçtü:KK53:

Olmaz .Tatlı bu kilo aldırıyor.:KK53:Dün pazı yoğurtlaması kalmıştı tabakta,ziyan olmasın yiyeyim dedim,kızım elimden aldı tabağı,onu yersen şişko olursun dedi.:cry:Fit olmam lazım:KK53:
Şimdi senin kız bi şerbetli tatlının yanında dondurmayla nasıl yer tatlı tatlı :KK48:
Yap sen onlara yedir :KK48:

Benim tatlımı kaptılar. Haşhaşlı revani yapacaktım haşhaş bulamadım erteledim erteledim. Bi üye yapıverdi kaldım böyle :cry::cry::cry:
Başka tarif bulursun:kk77:
Daha önce yaptığın tatlıyı yapsan olmaz mı:KK45:

Back