How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Sen maşallahın var sitenin heryerindesin birde unutmuyosun hiç.oglen gördüm hararetli bir tartışmada idin şimdi tatlılarda çok hızlısın kız:KK70:
Çoktandır BDVye yorum yazmıyordum,2 konuya uğradım ,yorum yazdım,ikisi de kapandı,burası da kapanmasın:KK8:

Dombik uzun zamandır hep yanımda:KK45:Tariflerini çok beğenirim:kk77:Hatta bir börek yapmıştı :21:çok sık yapıyorum ve bayılmıştım:KK45:
Sen daha 1 kez katıldın hemen gönlümün 1.si olamıyorsun:KK70:
Kaç kez katılınca gönlünün birincisi olabiliyoruz
Hem bir gönlünün bir birincisi olmaz mı deynep olursa dombik olamaz dombik olursa deynep olamaz bence.
Yaa öyle bir mantık işte

Hem bir gönlünün bir birincisi olmaz mı deynep olursa dombik olamaz dombik olursa deynep olamaz bence.
Yaa öyle bir mantık işte
Herkese mavi boncuk dağıtıyor:KK53:

Yaa öyle bir mantık işte
Canım benim için katılan herkes gönlümün 1.si:KK60:Espiri yapıyorum:KK200:
Benim için herkesin verdiği emek çok değerli:KK19:

Canım benim için katılan herkes gönlümün 1.si:KK60:Espiri yapıyorum:KK200:
Benim için herkesin verdiği emek çok değerli:KK19:
Tabi mesela ben kahvaltı da sonuncu oldum az emek verdim diye mi yok asla
Herkes kahvaltı da pankek yıyormuş ondan :D
Şaka bir yana gerçekten çok ogretici harika bir alan önemli olan katılmak :-)

Caniimmm :KK200::KK200:bizler daha caylaklariz ama elbet birgun efsannee olucaz:KK34::KK34::KK34::cool::cool::cool:
Senin zaten ilk sunumun ama efsane olacak gibisin.Daha öncede aynı tarif 1.olmuş yarışmada.İnşallah aynı kişiler oy vermez,aman ne diyorum ben,iki de bir dilim sürçüyor.:KK53:

Back