- 2 Aralık 2015
- 31.731
- 105.732
- 598
Nasıl herşeyi de biliyorum değil mi?Evettt kadayıf mi aldım yarın yapacam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl herşeyi de biliyorum değil mi?Evettt kadayıf mi aldım yarın yapacam inşallah
O kadayıf buraya gelecekYarın bile gelebilir diyorsunMesajı aldım
Bize nispet yapıyorlar ,gel bizde Onları kıskandıralım.
Evet o kadayıf buraya gelecekO kadayıf buraya gelecek
Sen maşallahın var sitenin heryerindesin birde unutmuyosun hiç.oglen gördüm hararetli bir tartışmada idin şimdi tatlılarda çok hızlısın kızNasıl herşeyi de biliyorum değil mi?
Tatlıyı yaparsan olabilirsinBize nispet yapıyorlar ,gel bizde Onları kıskandıralım.
Çoktandır BDVye yorum yazmıyordum,2 konuya uğradım ,yorum yazdım,ikisi de kapandı,burası da kapanmasınSen maşallahın var sitenin heryerindesin birde unutmuyosun hiç.oglen gördüm hararetli bir tartışmada idin şimdi tatlılarda çok hızlısın kız
Kaç kez katılınca gönlünün birincisi olabiliyoruzDombik uzun zamandır hep yanımdaTariflerini çok beğenirimHatta bir börek yapmıştı çok sık yapıyorum ve bayılmıştım
Sen daha 1 kez katıldın hemen gönlümün 1.si olamıyorsun
Aman Allah korusunÇoktandır BDVye yorum yazmıyordum,2 konuya uğradım ,yorum yazdım,ikisi de kapandı,burası da kapanmasın
Sen git Dombikle kucaklaşTatlıyı yaparsan olabilirsin
Çoktandır BDVye yorum yazmıyordum,2 konuya uğradım ,yorum yazdım,ikisi de kapandı,burası da kapanmasın
Herkese mavi boncuk dağıtıyorKaç kez katılınca gönlünün birincisi olabiliyoruz
Hem bir gönlünün bir birincisi olmaz mı deynep olursa dombik olamaz dombik olursa deynep olamaz bence.
Yaa öyle bir mantık işte
Canım benim için katılan herkes gönlümün 1.siEspiri yapıyorumKaç kez katılınca gönlünün birincisi olabiliyoruz
Hem bir gönlünün bir birincisi olmaz mı deynep olursa dombik olamaz dombik olursa deynep olamaz bence.
Yaa öyle bir mantık işte
Sen beni kıskandın mıSen git Dombikle kucaklaş
Caniimmm bizler daha caylaklariz ama elbet birgun efsannee olucazBize nispet yapıyorlar ,gel bizde Onları kıskandıralım.
Hıh,niye kıskanacakmışım seni,ben kimim kiSen beni kıskandın mı
Tabi mesela ben kahvaltı da sonuncu oldum az emek verdim diye mi yok aslaCanım benim için katılan herkes gönlümün 1.siEspiri yapıyorum
Benim için herkesin verdiği emek çok değerli
Aşkolsun2 kategoridir sadece senin adını sayıklayıp etiketliyorumHıh,niye kıskanacakmışım seni,ben kimim ki
Senin zaten ilk sunumun ama efsane olacak gibisin.Daha öncede aynı tarif 1.olmuş yarışmada.İnşallah aynı kişiler oy vermez,aman ne diyorum ben,iki de bir dilim sürçüyor.Caniimmm bizler daha caylaklariz ama elbet birgun efsannee olucaz