- 2 Aralık 2015
- 31.730
- 105.730
- 598
Meraktan uyuyamam şimdiAnlatda öyle kapatayım neti.Keşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konuda iyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraktan uyuyamam şimdiAnlatda öyle kapatayım neti.Keşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konuda iyi geceler canım
Sen git,bana anlatacak,ne laf dinliyorsunMerak ettim simdi
Madem uyumadim bari kulak misafiri olayim biraz dedimSen git,bana anlatacak,ne laf dinliyorsun
Demek ki bayağı uzun hikayesi varNanada bizi merakta birakti uydumu acaba
Kız anlatacak birşey yok, nevroşun oyununa geldim. Yeni uyeydim o zamanlar diyet gruplarında yarisiyorum. Nevroş sayfaya yazmış yarışma ve kuralını. Dedim aha tamda bana göre. Özgün diyet menü yapacağız. Bende özgün olsun kısmı ağır basıyor tabi. Kendimize özel tarifle katılacağız sanıyorum. Börek canım çektiği de yapmıştım tavuk böreğini hemen yapıp ekledim. Baktım sonra bildiğin bulgur pilavları, balıkla, karnı yarıklar eklendi şaştım kaldım. Megersem özgünlük diye birşey sadece bana ozelmis. Bilsen kabak dolması falan yapardım. Hiç de uyarmiyorlar. 7.oldum o kadar uğraşıpMeraktan uyuyamam şimdiAnlatda öyle kapatayım neti.
Gittikce artiyo merakkklarrrrDemek ki bayağı uzun hikayesi var
Kız ne uyuması daha ayaktayim bulaşık makinem yok ama olsunNanada bizi merakta birakti uydumu acaba
Aslında menün güzelmiş.İtiraf edeyim benimde yeni üye olduğum zamanlardı yarışmaya oy vermek için bildirim gelince tıkladım,görüntülerden haberim yoktu,yazılan seçeneklere bakarak damak tadıma en uygun tarife verdim oyumu.Daha sonrasında aşağısında resimlerinin olduğunu öğrendim.Tavuk şiş ve pilava vermiştim ,bir de diyet pizzaya.Görüntüyü görsem birini kesin sana verirdim.Belki çoğu kişi görselleri görmeden ,yarışmadan haberi olmadan veriyordur oyunu.Kız anlatacak birşey yok, nevroşun oyununa geldim. Yeni uyeydim o zamanlar diyet gruplarında yarisiyorum. Nevroş sayfaya yazmış yarışma ve kuralını. Dedim aha tamda bana göre. Özgün diyet menü yapacağız. Bende özgün olsun kısmı ağır basıyor tabi. Kendimize özel tarifle katılacağız sanıyorum. Börek canım çektiği de yapmıştım tavuk böreğini hemen yapıp ekledim. Baktım sonra bildiğin bulgur pilavları, balıkla, karnı yarıklar eklendi şaştım kaldım. Megersem özgünlük diye birşey sadece bana ozelmis. Bilsen kabak dolması falan yapardım. Hiç de uyarmiyorlar. 7.oldum o kadar uğraşıp
Herkes ben bunu yerim diye verdi oyları, ama ilk o zaman rekor oy olmuştu bende hatri sayılır oy almıştım 110 gibi, bak oyumuzda yakınAslında menün güzelmiş.İtiraf edeyim benimde yeni üye olduğum zamanlardı yarışmaya oy vermek için bildirim gelince tıkladım,görüntülerden haberim yoktu,yazılan seçeneklere bakarak damak tadıma en uygun tarife verdim oyumu.Daha sonrasında aşağısında resimlerinin olduğunu öğrendim.Tavuk şiş ve pilava vermiştim ,bir de diyet pizzaya.Görüntüyü görsem birini kesin sana verirdim.Belki çoğu kişi görselleri görmeden ,yarışmadan haberi olmadan veriyordur oyunu.
Sohbet güzel gidiyor ama uykum geldi,yarın devam edelim canım.Herkes ben bunu yerim diye verdi oyları, ama ilk o zaman rekor oy olmuştu bende hatri sayılır oy almıştım 110 gibi, bak oyumuzda yakın
Tamam canım iyi geceler sanaSohbet güzel gidiyor ama uykum geldi,yarın devam edelim canım.
Senden bekliyoruzHayırlı Akşamlar
Yeni tarif yok mu
Ben hafta içi pek uygun olmuyorumSenden bekliyoruz
Gerci daha cok uzun bi sure varama yeni tarif gelince insan cok heyecanlaniyoBen hafta içi pek uygun olmuyorum
Uygun bir zaman bulabilirsem yapacağım inşaallahDaha ne yapacağımı bilmiyorum
Evet daha çok vaktimiz varGerci daha cok uzun bi sure varama yeni tarif gelince insan cok heyecanlaniyo
Bende zelifme nerelerde diyordumHadi bakalım tatlını bekliyoruzBen yarın yapacağım kandil münasebetiyle ay yine çok heyecanlıyım
Sondan birinci olmayımda yine
Gerçi olsada fark etmez
Ortam süper şimdiden bisuru tarif ogrendim
Baklavalar cogalmadan ben yapayım artıkBende zelifme nerelerde diyordumHadi bakalım tatlını bekliyoruz