How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok kız oflu doktor olurmu tüm doktorlar diyor:pneler yapıyorsun hatun:KK19:
Ne yapayım canım.Eşim hasta olmuş,benim ses kısıldı,kızın boğazı iltihaplanmış,oğlanın başı ağrıyor.:cry:Madem keramet oflularda,biraz bize uğrasana:KK53:

Hadi hadi, yeme bizi. Kocan senden ne çekmişti, belli ki hep cekiyor. Oyle kolay mi bulasık makinesinin yanina gitmek, sen başarıp hep gidiyorsun :KK53:
Sen elbet evlenip buralara geleceksin,yazıyorum bunları,sana hatırlatacağım:KK8:

Abovvvv toptan hasta olmussunuz Geçmiş olsun şifa olsun:KK200:
Teşekkür ederim canım.Atlattık sayılır,hafif kaldı.Millet soğuklarda duruyor taş gibi,biz sıcacık evin içinde hasta oluyoruz.Sen ne yaptın?Yeni işine alışabildin mi?

Diyet yemekleri ve anne kurabiyeleri kategorisi madalyalarin üstüne tiklayinca gorunuyo zaten:KK66:
Bende saf gibi hangi yarışmadan aldı diye profilden konulara giriyorum:KK53:Daha önce sorsaymışım ya.Gerçi fena olmadı. Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'in evini de gördüm.:KK48:Evi güzelmiş.

Niye buraya geleyim, bulaşık makinesinin yanına giderim; öğretmenim deynepnaz :KK8::KK8:
Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?:KK53:

Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?:KK53:
Tabi ki, temiz olacak, makinenin boşaltılması şart, ortalık temiz olsun ki delil kalmasın. :KK53::KK45:

Tabi ki mutfakta, bulaşık makinesinin yanında :KK39: :KK8::KK8:
Yarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım ben:cry:.İyi geceler canım.Saat bayağı olmuş:KK36:

Yarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım ben:cry:.İyi geceler canım.Saat bayağı olmuş:KK36:
Keşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konuda :KK62: iyi geceler canım:KK36:

Back