OlmazBeğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalım
@aeben @bilinmeyenfx @talhayasirNevreste @manolya1458
Siz önden gidin,benim az işim var ,bitirince size yetişirim.
Olmaz ben haddimi bilirim,önden gitmek senin hakkın,bizim vekilimiz değil misin senOlmazSenin önde durman gerekiyor
Şimdi iş benim başıma niye kaldıOlmaz ben haddimi bilirim,önden gitmek senin hakkın,bizim vekilimiz değil misin sen
Kurdaleyi sana O hediye etmedi mi?editör değil misin?guru üyede değil misin,hakkını verirsin diye düşündümŞimdi iş benim başıma niye kaldı
Hepsini sana bırakayım sen söyleKurdaleyi sana O hediye etmedi mi?editör değil misin?guru üyede değil misin,hakkını verirsin diye düşündüm
Madem ısrar ediyorsun bırak bariHepsini sana bırakayım sen söyle
Ben ne yapacağımMadem ısrar ediyorsun bırak bariAz kullanayım,havamı atayım ,geri veririm sana
Tamam neyse o kalsın,tok gözlüyüm ben,azla yetinirim.Ben ne yapacağımEn azında pro üyeliğim kalsın
Acaba daha kaç gün varTamam neyse o kalsın,tok gözlüyüm ben,azla yetinirim.
nuryolunun hediyesi keşke internet paketi olaydı,kızcağız arada cee yapıp gidiyor,özledim onu ya
Yap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayizBeğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalım
@aeben @bilinmeyenfx @talhayasirNevreste @manolya1458
Siz önden gidin,benim az işim var ,bitirince size yetişirim.
Yarışmaya katılmadan kural değişimi istemek olmuyorYap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayiz
Deeeeermisimbenim supurgeyle az isim varda
YaniiYarışmaya katılmadan kural değişimi istemek olmuyor
Yok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.Yap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayiz
Deeeeermisimbenim supurgeyle az isim varda
Yok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.
2. olsan sana ne faydası var,aklını kullankız,etiketle kazeni,hakkımı istiyorum de,korkma arkandayım
Assssslla olmaz ben üzüldüm prolugun azaltilmasina amaYok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.
2. olsan sana ne faydası var,aklını kullankız,etiketle kazeni,hakkımı istiyorum de,korkma arkandayım
Zaten ben senin üzüldüğünü anladım,senin için mücadele ediyorum,çok sevdim seni,tamam mı yapacak mısınAssssslla olmaz ben üzüldüm prolugun azaltilmasina ama
Aa cok sevindim evet yapacam.......diyecek gibimi duruyorumZaten ben senin üzüldüğünü anladım,senin için mücadele ediyorum,çok sevdim seni,tamam mı yapacak mısın
Pii sana ...Seni düşünenede kabahatAa cok sevindim evet yapacam.......diyecek gibimi duruyorum
iyi geceler canım,bende kaçacağım birazdan,yani umarımNeyse kızlar iyi geceleruyku vaktiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?