- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın .Tatlı yapmayı sever misin?Nerden aklıma geldiyse bu soru?Günaydınlar hanımlar
Günaydın .Tatlı yapmayı sever misin?Nerden aklıma geldiyse bu soru?
Bende çok sevmem de buradakiler çok seviyor.Sorun bende mi acaba diye düşünüyordum iyi oldu böyle dediğin,ben acıyı severim,acıyı sever misin?Günaydın yok sevmem pekte yemem zaten,yediğimde genelde sütlü tatlıdırrr
Bende çok sevmem de buradakiler çok seviyor.Sorun bende mi acaba diye düşünüyordum iyi oldu böyle dediğin,ben acıyı severim,acıyı sever misin?
Tatlı yeme,acı yeme ne yiyorsunuz o zaman siz.Dur şansımı ekşiden yana kullanayım.Bol limonlu salata,turşu yer misiniz.Buna yok de hadi.Acıyıda sevmem yemem bizde yenmez hatta arada kzıım yer oda baharat olarak yani ailecek acıya karşıyız
Annem ısırgandan börek veya gözleme yapar, birde 7 çeşit karışım yapar taze otlardan yılda 1-2 kez, şifa olsun diyeymiş, içinde ısırganda vardır.
Otlari bende cok severim tek isirgan beni hem cekiyo hem itiyoAnnem ısırgandan börek veya gözleme yapar, birde 7 çeşit karışım yapar taze otlardan yılda 1-2 kez, şifa olsun diyeymiş, içinde ısırganda vardır.
Isırganın ayrıca yoğurtlu kavurmasını yapar.. Çorbasınıda yapar.. Herkes bayılır onun yaptığı otlu şeylere, ama ben hiç sevemedim
Annem bulaşık eldiveni ile temizler, ki ona rağmen bilekleri bile kızarırOtlari bende cok severim tek isirgan beni hem cekiyo hem itiyo
Aa cok ıyıymıs hazır temızlenmısAnnem bulaşık eldiveni ile temizler, ki ona rağmen bilekleri bile kızarır
Şuan İzmirde bazı cadde yerlerde köylü teyzeler akşam üstleri sepetlere doldurup ısırgan dahilinde bir sürü çeşit getirirler.
Ayıklanmış olarak..
Canın çok kıymetliyse ilk yaptığın ısırgan ,ilk ve son olur.Ben eldivenle temizleyip bütün halde suya koyuyorum.Yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için süzgeçe çekiyorum.Doğramak için genellikle robot veye rondodan yardım alırım.Aa cok ıyıymıs hazır temızlenmıs
Zaten bende ısırganı toplayınca burdan yardım ıstıycem bılmemkı nasıl temızlenır:) deynepnaz uzman sanırım bu konuda bana yardım eder
Temızledıkten sonrada mı yakıyor ben yemegını yapmak ıstıyarum tahta ustunde cok elımı degdırneden dograsam ılk fırsatta gıdıcem toplamaya boyle konustukca daha meraktayımCanın çok kıymetliyse ilk yaptığın ısırgan ,ilk ve son olur.Ben eldivenle temizleyip bütün halde suya koyuyorum.Yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için süzgeçe çekiyorum.Doğramak için genellikle robot veye rondodan yardım alırım.
Elini değdirmeden doğraman mucize.Tahtanın üzerinde de doğrasan kavramak gerekiyor doğramak için.Çoğu zaman eldivende olsa yakabiliyor.Benim o yanmanın etkisiyle sivilce çıkıyor elimde.Ama zararlı değil yanması bilakis,geçen gün tvde dr.diz ağrısında bacak ağrısında ısırgan sürün o bölgeye ,en iyi ağrı kesiciden daha faydalı dedi.Temızledıkten sonrada mı yakıyor ben yemegını yapmak ıstıyarum tahta ustunde cok elımı degdırneden dograsam ılk fırsatta gıdıcem toplamaya boyle konustukca daha meraktayım
İyice bı tırstım ben bunu duymustum vardır bı faydasıElini değdirmeden doğraman mucize.Tahtanın üzerinde de doğrasan kavramak gerekiyor doğramak için.Çoğu zaman eldivende olsa yakabiliyor.Benim o yanmanın etkisiyle sivilce çıkıyor elimde.Ama zararlı değil yanması bilakis,geçen gün tvde dr.diz ağrısında bacak ağrısında ısırgan sürün o bölgeye ,en iyi ağrı kesiciden daha faydalı dedi.
Afiyet olsun.Boğazında kal(ma)sınEki Görüntüle 1809218
Bu kadar serbetli tatlılara bakip tatli krizine girmemek elde degil dayanamadim bi hashasli revani yapiverdim