OlmazBeğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalım
![]()
![]()
![]()
@aeben @bilinmeyenfx @talhayasirNevreste @manolya1458
Siz önden gidin,benim az işim var ,bitirince size yetişirim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlmazBeğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalım
![]()
![]()
![]()
Olmaz ben haddimi bilirim,önden gitmek senin hakkın,bizim vekilimiz değil misin senOlmazSenin önde durman gerekiyor
![]()
Şimdi iş benim başıma niye kaldıOlmaz ben haddimi bilirim,önden gitmek senin hakkın,bizim vekilimiz değil misin sen![]()
Kurdaleyi sana O hediye etmedi mi?editör değil misin?guru üyede değil misin,hakkını verirsin diye düşündümŞimdi iş benim başıma niye kaldı![]()
Hepsini sana bırakayım sen söyleKurdaleyi sana O hediye etmedi mi?editör değil misin?guru üyede değil misin,hakkını verirsin diye düşündüm![]()
Madem ısrar ediyorsun bırak bariHepsini sana bırakayım sen söyle![]()
Ben ne yapacağımMadem ısrar ediyorsun bırak bariAz kullanayım,havamı atayım ,geri veririm sana
![]()
Tamam neyse o kalsın,tok gözlüyüm ben,azla yetinirim.Ben ne yapacağımEn azında pro üyeliğim kalsın
![]()
Acaba daha kaç gün varTamam neyse o kalsın,tok gözlüyüm ben,azla yetinirim.
nuryolunun hediyesi keşke internet paketi olaydı,kızcağız arada cee yapıp gidiyor,özledim onu ya![]()
Yap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayizBeğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalım
![]()
![]()
![]()
Yarışmaya katılmadan kural değişimi istemek olmuyorYap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayiz
Deeeeermisimbenim supurgeyle az isim varda
![]()
YaniiYarışmaya katılmadan kural değişimi istemek olmuyor![]()
Yok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.Yap tatlini al eline bayragi gec en öne biz senin arkandayiz
Deeeeermisimbenim supurgeyle az isim varda
![]()
Yok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.
2. olsan sana ne faydası var,aklını kullankız,etiketle kazeni,hakkımı istiyorum de,korkma arkandayım![]()
Assssslla olmaz ben üzüldüm prolugun azaltilmasina amaYok ya yarışmaya katılan siz,öne geçen ben.
2. olsan sana ne faydası var,aklını kullankız,etiketle kazeni,hakkımı istiyorum de,korkma arkandayım![]()
Zaten ben senin üzüldüğünü anladım,senin için mücadele ediyorum,çok sevdim seni,tamam mı yapacak mısınAssssslla olmaz ben üzüldüm prolugun azaltilmasina ama![]()
Aa cok sevindim evet yapacam.......diyecek gibimi duruyorumZaten ben senin üzüldüğünü anladım,senin için mücadele ediyorum,çok sevdim seni,tamam mı yapacak mısın![]()
Pii sana ...Seni düşünenede kabahatAa cok sevindim evet yapacam.......diyecek gibimi duruyorum![]()
iyi geceler canım,bende kaçacağım birazdan,yani umarımNeyse kızlar iyi geceleruyku vaktiiiiiiiiii
![]()