- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Dur bende seni dusuneyim sen cok uzuluyosun proluk icin en one gec biz sana arkadan el sallariz olmaz miPii sana ...Seni düşünenede kabahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bende seni dusuneyim sen cok uzuluyosun proluk icin en one gec biz sana arkadan el sallariz olmaz miPii sana ...Seni düşünenede kabahat
Hayırlı gecelerNeyse kızlar iyi geceler uyku vaktiiiiiiiiii
Sagol canimHayırlı geceler
Ben yarışmacı değilim kiKazen milletin derdi seni mi gerdi derse ne diyeceğimDur bende seni dusuneyim sen cok uzuluyosun proluk icin en one gec biz sana arkadan el sallariz olmaz mi
O zaman otur oturduğun yerdeBen yarışmacı değilim kiKazen milletin derdi seni mi gerdi derse ne diyeceğim
Arkadaşlarının hakkını savunmak için bu yarışmaya katılmalısınBen yarışmacı değilim kiKazen milletin derdi seni mi gerdi derse ne diyeceğim
Oturuyorum zaten,kanepedeyimO zaman otur oturduğun yerde
Banane Onlar savunsun hakkını,Kazenden zılgıtı ben yiyeyim,proluğu Onlar alacak.Sanki ilk üçe girmiş gibi amma konuştum ha.Arkadaşlarının hakkını savunmak için bu yarışmaya katılmalısın
Belli mi olur belki 1. olursunBanane Onlar savunsun hakkını,Kazenden zılgıtı ben yiyeyim,proluğu Onlar alacak.Sanki ilk üçe girmiş gibi amma konuştum ha.
Neyse ben cikayim yoksa daha cikamam burdan sende kos bi tatli yap kafan dagilsin sonra eklersin burayaOturuyorum zaten,kanepedeyim
Hayaller birincilikBelli mi olur belki 1. olursun
He canım sen uyumaya git,ben bu saatte tatlı yapayımNeyse ben cikayim yoksa daha cikamam burdan sende kos bi tatli yap kafan dagilsin sonra eklersin buraya
Basamakları yavaş yavaş çıkıyoruz öyle kolay kolay olmuyorHayaller birincilik
Hayatlar yedincilik
Sende ne nazlandin yaHe canım sen uyumaya git,ben bu saatte tatlı yapayım
Hayırlı gecelerHakikaten saat bayağı gelmiş,bende kaçayım.İyi geceler Nevoş,sana da @talhayasir ,gittin diye sana dememiştim,
Uyumaya gitmedin mi sen.Ben uyuyayım ,sen tatlı yap,uykum geldi(esneyen üye smileyi)Sende ne nazlandin ya
Hangi tatlidan istersinUyumaya gitmedin mi sen.Ben uyuyayım ,sen tatlı yap,uykum geldi(esneyen üye smileyi)
Tam kapatacağım bildirim geliyor,baklava aç,şimdi kapatıyorum,sabah geldiğimde baklavayı hazır göreceğim,bildirim gelmeden,cevap yazmadan kaçayımHangi tatlidan istersin