Aman malzeme ziyan olmasınEkleyebilsem sobiyeti ekleyecun zati nevossAma sana soz verdigin tarifi de cekip ekleyecem actigim konuya
Eminim çok nefis bir tatlı çıkacaktır..İnsh en.kisa zamanda eklerim kakaom
haziranda 4 olacak inşallahTeşekkür ederim canım
Senin ufaklık kaç yaşında
Şerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.Ben karışmıyorum onu siz ikna edin bakalımAma duyduğuma göre şerbetli tatlı bilmiyormuş
Ilk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yokKK'ndeki hatunlar ne tembel yahu
Yok canim Hindistan cevizinin kabugudurŞerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.
nuryoluna hangi tarifi verdin,merak ettim
Bence kuzuların sessizliğiKK'ndeki hatunlar ne tembel yahu
Sen mi yapacaksın yoksa benim özel tarifiŞerbet mi o da ne,hindistan cevizi gibi birşey mi ,hiç duymadım.
nuryoluna hangi tarifi verdin,merak ettim
Hafta sonu tarifler çoğalırIlk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yok
Su sıcak mı olacak soğuk mu?Sen mi yapacaksın yoksa benim özel tarifi
Tarifimiz çok kolay 1 ekmek,1 su bardağı şeker,1 su bardağı su
Ekmekleri dilimleyip tepsiye diziyoruz.Üzerine su ve şekeri karıştırıp döküyoruzSakın kaynatmayın ekmekleri ziyan edersiniz
KK'ndeki hatunlar ne tembel yahu
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleynIlk 2 gun iyi patladi simdi kimseden ses yok
Soğuk olacakSu sıcak mı olacak soğuk mu?
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleyn
Ve tırsıknaz üzerine alınırSu sıcak mı olacak soğuk mu?
İyi ki sunum yaptınız ,ne hava atıyorsunuz uleyn
Kendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettimSoğuk olacakBaşlığa =Dikkat evde denemeyin diye ekleme yaparım
Evet ya bunlar bize niye hava yapıyorBiz bir tatlı yaparız hepsi kaçışır Değil mi Deynep'cim
Ben katılmayan 1000 üyenin adına yazdım,Ve tırsıknaz üzerine alınır
Kazen'i yazarken etiketlersen sesini duyabilirKendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettim
Tırsıknaz sende bu şans varken, pro 1, ye ise sen kesin 2. olursunKendi adına konuş,ben oynamıyorum.Kazen şartları değiştirsin katılırım,inat ettim
Yani kendi adıma yazmadım demek istiyorsun? Yoksa artık tırsmıyor musun?Ben katılmayan 1000 üyenin adına yazdım,
Beğenmiyorsan kapı orada derse,yanımda sende olsana,sesimizi duyuralım,yürüyüş yapalımKazen'i yazarken etiketlersen sesini duyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?