En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bana özelden söyledi çok güzel bir tarif hazırlayacakmışYarışmacılar kaçmasın diye son günleri bekliyor
Hayırlısı, bekliyoruz, çünkü bu yarışma cidden alışkanlık yapıyor aslında.. İşin aslı, mesele kazanmak kazanmamak değil, mesele az oy almamak aslında.. Sanırsam bir taktir edilememe paniği oluyor psikolojikman bizde

Ama yeni kategori başlayınca diğer kategori unutuluyorAslında oylar farklı verilebiliyor..Yani tarifiniz güzel olmadığı için falan değilİlgiler ve zevkler farklı olabiliyor

Taş mı geldiBenim kkda bir sürü tatlı tarifim var onlarla yetinebilirsinizAma deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın bir tane bile yok
Küçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. geçenki yarışmada olduğu gibi senden bir son dakika golü bekliyoruz
Bence katılırsın
Kazene küstüm banane katılmayacağım.Sadece1.ye hediye pro kart veriyormuş.

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kallavi bir tatli yapmak istersen kadayif dolmasi yapabilirsin bizim de gözümüz senlenir burada
Canım inan daha ne yapacağım bilmiyorumAslında kadayıf tatlısı yapabilirimDolmasını biliyorumAma Erzurumlular kadar güzel yapamam tarifi ziyan etmeyelimÇocukluğum orda geçti ama yemesini daha iyi biliyorum
Kadayıf ile başka birşey düşünebilirim

Küçük emrah smileyi
Benim hiç tatlı tarifim olmadı ,

Kazene küstüm banane katılmayacağım.Sadece1.ye hediye pro kart veriyormuş.
O zaman bu kategoriye mutlaka katılmalısın
Kazen'i yazarken etiketlemeyi düşünmedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…