- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kandirirz onlarıKabul etmezlerki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandirirz onlarıKabul etmezlerki
Sütlü tatlıSiz düşünün uygun olursa ikna ederiz
Yemeklerden ne kategoriler vardıSiz düşünün uygun olursa ikna ederiz
Tatlı olmasın bu sefer yemek olsunSütlü tatlı
Zeytin yağlılarda olur
Valla eğri oturup doğru konuşucaz o zamanHele bi güzel tarifle gelsinler , hele bi gelsinler
Eğri oturup eğri konuşacağım, sizi bilmemValla eğri oturup doğru konuşucaz o zaman
Çok güzel olmuş, vay nefis görünüyor diyeceğiz
Çünkü öyle olacak
Ama güzel şeyler yapıyorlarEğri oturup eğri konuşacağım, sizi bilmem
Cidden ben baklava dışında 2-3 tarif olur diyodum ama baksana geneli pratik tatlı canim coook cekiyo bazilarini yaaBu arada benim baklava tezide çürümüş oldu gibi..
Gerçi pekte çürümedi, şöbiyette baklava türevi ama nispeten çürüdü gibi şimdilik..
Yok tatlı olmasınSütlü tatlı
Zeytin yağlılarda olur
ÇorbalarYemeklerden ne kategoriler vardı
Evet tatlı olmasınTatlı olmasın bu sefer yemek olsun
nuryolu 'nu bilmem ama benim için hisleriniz doğru değilÖnümüzdeki 2-3 hafta o kadar yoğunumHafta içi uygun değilim haftasonu yapabilirsem yaparım yoksa beklemeyin
Benim revanimi kaptılarBaşka ne yapabilirim tarif verin yapayımHele bi güzel tarifle gelsinler , hele bi gelsinler
Daha yeni başladıkYeni konu ne olacak acaba
En az 50 katlı baklava aç,tek tek açılandan olsunBenim revanimi kaptılarBaşka ne yapabilirim tarif verin yapayım
Ama üst üste açılınca daha ince oluyor70 kat yapsam olmaz mıEn az 50 katlı baklava aç,tek tek açılandan olsun
Yok öyle güzel olmuyor,tamam tek tek 70 kat yap.Sana bir iyilik yapayım.Nevrestenin mutfağı diye birinin yemek sayfası var,oradan kopya çek.Ama diğer yarışmacılar seni döverse karışmam.Ama üst üste açılınca daha ince oluyor70 kat yapsam olmaz mı