En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aslinda bi farki yok en uzun gunlerin kazasini en kisa gunlerde bile tutabilirsin bi gunahi yok
Zorluğu bir değil ki, ablamin kına düğün işleri olmasa yazın tutacaktım da kısmet olmadı. İçin böyle rahat. Allahtan 3 aylara gelmeden bitiyor

Benim çok sevdiğim söylenemez de eşim çok seviyor.Çok faydalı bir bitki olduğu için bende yapıyorum çorbasını.Şifa niyetine bende az da olsa yiyorum işte.

Ablam daha yeni başladık Daha neler neler gelecek
Sen birde beni düşün en sevdiğim tatlıları detaylı inceliyorum
Bu kategori bakmaktan yağlarım eriyebilir

Gözün kapalı tatlıyı bekliyoruz

Müsait bir zamanda kavurmasının tarifini verir misiniz?Başlangıçta eldiven kullandım ,baktım çok oyalıyor çıkardım eldiveni,tek tek elimden geçti.Her seferinde uğraşmaktansa 7 kerelik temizledim ,koydum buzluğa.4 kerelik yine çıkardı da eşime dedim,ısırgan süt yapıyor kardeşine göndereyim de yapsın yapsın yesin.Yoksa yapmaktan kaçmadım.

Tamam o zaman o tatlıyı bekliyoruz
Ne gerek var canım yüklemeye tarifini anlattım zaten,herkes yapabilir.
Nereden yazdım o mesajı yav,Nevreste pusuya yatmış av peşinde zaten
Ben sana ne dedim.Önce sunumlar göreyim dedim.Dördü çok başarılı,daha nuryolu var, aeben var,sen varsın,sonlarda olmaya hiiiiiç niyetim yok.Ben seyirci olarak katılayım bu sefer.Önemli olan yarışmak diyeceksin değil mi?Öyle diyenlerin hepsi madalyalı,prolu

Ben mesaj yazmasamda gözüm burada
Cümlelerinizi seçerek yazın lütfen
Kahvaltı sofrasındada öyle dedin, 7. Oldun Senden sonra bir sürü tarif vardı
Hem sen benim duygularımla niye oynuyorsun
Deynep bu kategoriyi basite aldı, gözü kapalı tatlıyı yapacak ve ekleyecek diye hayaller kurmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…