• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yaw he he, kesin öyledir. Hayatında lokma yaptın mı :KK53::KK53: öldüm ben yaparken :KK67:
Sen şu an beni görsen ölmek nasılmış görürdün.:p5 kgden fazla ısırganı topladım,seçtim ,haşladım ,şimdi buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldıracağım.Ellerimin sızlamasından duramıyorum.:cry:Tatlı yapmakta neymiş,gözüm kapalı yine yaparım ben:KK53:

Sen şu an beni görsen ölmek nasılmış görürdün.:p5 kgden fazla ısırganı topladım,seçtim ,haşladım ,şimdi buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldıracağım.Ellerimin sızlamasından duramıyorum.:cry:Tatlı yapmakta neymiş,gözüm kapalı yine yaparım ben:KK53:
He he ondan :cool:

Tadını hep merak etmısımdır ısırganın ama bı yapıp yemeye onyargım olmasa
Eltımın bahcesınde vardı bugun hatta konusuldu cok yararlıymıs vs dıye al topla falan dedı
Sızde buzluga falan atılıyosa baya sevılıyo demek:kk77:
Yemegımı corbasımı pekı?

Nevrestteeeeeeeee hain kardeeşşş:KK70: tatlı kategorisini kaldırın, resmen işkence yapıyorsunuz bana:confused:

B Be_Ni_1012 ısırgan yenmez mi, biz bayılıyoruz, ayıklaması çok meşakkatli, hele benim gibi eldiven kullanmayanlar için epey bir azap ama lezzetli oluyor, ben kavurmasını yapıyorum soğanlı, isterseniz yumurta da kırıyorsunuz, sap kısmı kart ve kalınsa ayıklamakta yarar var, birde deli ısırgan derler o da güzel oluyor ama onu temizlemesi yürek işi, birkaç kere yaptım ama yapana kadar ellerim isyan etti:-)

Back