• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yemezler :KK8:Karşında konuya yeni yazan üye yok artık:KK70::KK70::KK70:
Akıllandım artık,masum duygularımdan faydalandın daha önce:KK53:
Gazla çalışmıyorum artık:KK30:
Yinede kapıyı çok hafif kıyık bırakayım,ne olur ne olmaz:KK45:(şaka şaka umutlanma)
Mesaj yazmadan önce profilimdeki mesajlarımı beğenmenin özel bir anlamı yok değil mi?:KK53:

Yemezler :KK8:Karşında konuya yeni yazan üye yok artık:KK70::KK70::KK70:
Akıllandım artık,masum duygularımdan faydalandın daha önce:KK53:
Gazla çalışmıyorum artık:KK30:
Yinede kapıyı çok hafif kıyık bırakayım,ne olur ne olmaz:KK45:(şaka şaka umutlanma)
Mesaj yazmadan önce profilimdeki mesajlarımı beğenmenin özel bir anlamı yok değil mi?:KK53:
Seninle ilgilendiğimi gösteriyorum:KK45:Sende benim gibi tatlı birine kıyamaz tatlını yaprsın diye düşünüyorum:KK19:

Seninle ilgilendiğimi gösteriyorum:KK45:Sende benim gibi tatlı birine kıyamaz tatlını yaprsın diye düşünüyorum:KK19:
:KK60: Çok duygulandım.Bana bu kadar değer verdiğini bilmek hoşuma gitti.Madem bu kadar çok istiyorsun katılmamı ,katılayım bari ,diyeceğimi sanıyorsun değil mi?:KK45:
Cümlenin sonunda hayal kırıklığına uğramamıştırsın inşallah:KK53::KK36:

:KK60: Çok duygulandım.Bana bu kadar değer verdiğini bilmek hoşuma gitti.Madem bu kadar çok istiyorsun katılmamı ,katılayım bari ,diyeceğimi sanıyorsun değil mi?:KK45:
Cümlenin sonunda hayal kırıklığına uğramamıştırsın inşallah:KK53::KK36:
Cümlenin sonunda büyük hayal kırıklığına uğradım:63:
Ama sen bana sürpriz yapacaksın biliyorum:KK73:

Cümlenin sonunda büyük hayal kırıklığına uğradım:63:
Ama sen bana sürpriz yapacaksın biliyorum:KK73:
Haklısın hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz .Gün doğmadan neler doğar.Sakla samanı gelir zamanı(yok bu olmadı sanki):KK45:

Haklısın hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz .Gün doğmadan neler doğar.Sakla samanı gelir zamanı(yok bu olmadı sanki):KK45:
Tabi canım daha çok vaktimiz var acele etme mutlaka yaparsın:KK45:Sen katılınca bende katılacağım:KK70:

Back