- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Sınırsız tatlım ama son katılım 24 nisanKızlar kaç tarif olunca bitiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınırsız tatlım ama son katılım 24 nisanKızlar kaç tarif olunca bitiyo
Canım abartma beaamillet ne becerikli anacim baklavalar halkalar
sen de haklisinCanım abartma beaa
Yarışma bu, ne olacağı belli olmaz ki..
Ben bi tek tatlilara katilirim yemekler bu kadar eglenceli degil sankiBen mayısın kategorisi neyse ona bakayım artık bari bu seferde yemekler yapalım
Gormedin bilemezsin,Ben bi tek tatlilara katilirim yemekler bu kadar eglenceli degil sanki
Gel gel zorlugu morlugu bosver eglencesine katiliyoz zatenBen yerimi sessiz sakin buraya alayım.Bu ne be,herkesin hamaratlığı tutmuş.Aralarında ezik kaldım.O zaman sende katıl dediğinizi duydum,banane katılmayacağım,rakipler çok güçlü.
Tırsık depnaz seniBen yerimi sessiz sakin buraya alayım.Bu ne be,herkesin hamaratlığı tutmuş.Aralarında ezik kaldım.O zaman sende katıl dediğinizi duydum,banane katılmayacağım,rakipler çok güçlü.
Tırsığım uleyn var mı diyeceğinTırsık depnaz seni
Ne oldu cicim tirstinmiiBen yerimi sessiz sakin buraya alayım.Bu ne be,herkesin hamaratlığı tutmuş.Aralarında ezik kaldım.O zaman sende katıl dediğinizi duydum,banane katılmayacağım,rakipler çok güçlü.
Artık adını tırsıknaz ile değiştirdik o zamanTırsığım uleyn var mı diyeceğin
Tırsığım uleyn var mı diyeceğin
İnşallah canım inşallahBu hızla gidersek 24 nisana kadar en az 70-80 tarif olmasi lazim
Size sürprizimi görmediniz mi?Az önceki mesajı düzenleyip ,sizi etiketledimİnşallah canım inşallah
Lokma yaptım beceriksiz olarak ya sen??? Tüü tüü sanaSize sürprizimi görmediniz mi?Az önceki mesajı düzenleyip ,sizi etiketledim
Siz misiniz bana tırsak diyen
Tükürme leyn,bende sabah patates kızartması yaptım ne olacak yani,daha zor lokma yapmaktanLokma yaptım beceriksiz olarak ya sen??? Tüü tüü sana
Yaw he he, kesin öyledir. Hayatında lokma yaptın mı öldüm ben yaparkenTükürme leyn,bende sabah patates kızartması yaptım ne olacak yani,daha zor lokma yapmaktan