• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aslinda bi farki yok en uzun gunlerin kazasini en kisa gunlerde bile tutabilirsin bi gunahi yok:KK66:
Zorluğu bir değil ki, ablamin kına düğün işleri olmasa yazın tutacaktım da kısmet olmadı. İçin böyle rahat. Allahtan 3 aylara gelmeden bitiyor :KK28:

Tadını hep merak etmısımdır ısırganın ama bı yapıp yemeye onyargım olmasa
Eltımın bahcesınde vardı bugun hatta konusuldu cok yararlıymıs vs dıye al topla falan dedı
Sızde buzluga falan atılıyosa baya sevılıyo demek:kk77:
Yemegımı corbasımı pekı?
Benim çok sevdiğim söylenemez de eşim çok seviyor.Çok faydalı bir bitki olduğu için bende yapıyorum çorbasını.Şifa niyetine bende az da olsa yiyorum işte.

Nevrestteeeeeeeee hain kardeeşşş:KK70: tatlı kategorisini kaldırın, resmen işkence yapıyorsunuz bana:confused:

@Be_Ni_1012 ısırgan yenmez mi, biz bayılıyoruz, ayıklaması çok meşakkatli, hele benim gibi eldiven kullanmayanlar için epey bir azap ama lezzetli oluyor, ben kavurmasını yapıyorum soğanlı, isterseniz yumurta da kırıyorsunuz, sap kısmı kart ve kalınsa ayıklamakta yarar var, birde deli ısırgan derler o da güzel oluyor ama onu temizlemesi yürek işi, birkaç kere yaptım ama yapana kadar ellerim isyan etti:-)
Ablam daha yeni başladık :KK8:Daha neler neler gelecek:KK73:
Sen birde beni düşün en sevdiğim tatlıları detaylı inceliyorum:-)
Bu kategori bakmaktan yağlarım eriyebilir:KK58::KK70:

Sen şu an beni görsen ölmek nasılmış görürdün.:p5 kgden fazla ısırganı topladım,seçtim ,haşladım ,şimdi buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldıracağım.Ellerimin sızlamasından duramıyorum.:cry:Tatlı yapmakta neymiş,gözüm kapalı yine yaparım ben:KK53:
Gözün kapalı tatlıyı bekliyoruz :KK73:

Nevrestteeeeeeeee hain kardeeşşş:KK70: tatlı kategorisini kaldırın, resmen işkence yapıyorsunuz bana:confused:

@Be_Ni_1012 ısırgan yenmez mi, biz bayılıyoruz, ayıklaması çok meşakkatli, hele benim gibi eldiven kullanmayanlar için epey bir azap ama lezzetli oluyor, ben kavurmasını yapıyorum soğanlı, isterseniz yumurta da kırıyorsunuz, sap kısmı kart ve kalınsa ayıklamakta yarar var, birde deli ısırgan derler o da güzel oluyor ama onu temizlemesi yürek işi, birkaç kere yaptım ama yapana kadar ellerim isyan etti:-)
Müsait bir zamanda kavurmasının tarifini verir misiniz?Başlangıçta eldiven kullandım ,baktım çok oyalıyor çıkardım eldiveni,tek tek elimden geçti.Her seferinde uğraşmaktansa 7 kerelik temizledim ,koydum buzluğa.4 kerelik yine çıkardı da eşime dedim,ısırgan süt yapıyor kardeşine göndereyim de yapsın yapsın yesin.Yoksa yapmaktan kaçmadım.:KK8:

Tamam o zaman o tatlıyı bekliyoruz:KK45:
Ne gerek var canım yüklemeye tarifini anlattım zaten,herkes yapabilir.
:rolleyes:Nereden yazdım o mesajı yav,:KK17:Nevreste pusuya yatmış av peşinde zaten:cry:
Ben sana ne dedim.Önce sunumlar göreyim dedim.Dördü çok başarılı,daha nuryolu nuryolu var, aeben aeben var,sen varsın,sonlarda olmaya hiiiiiç niyetim yok.Ben seyirci olarak katılayım bu sefer.:KK45:Önemli olan yarışmak diyeceksin değil mi?Öyle diyenlerin hepsi madalyalı,prolu:KK70::KK70::KK70:

Ne gerek var canım yüklemeye tarifini anlattım zaten,herkes yapabilir.
:rolleyes:Nereden yazdım o mesajı yav,:KK17:Nevreste pusuya yatmış av peşinde zaten:cry:
Ben sana ne dedim.Önce sunumlar göreyim dedim.Dördü çok başarılı,daha nuryolu nuryolu var, aeben aeben var,sen varsın,sonlarda olmaya hiiiiiç niyetim yok.Ben seyirci olarak katılayım bu sefer.:KK45:Önemli olan yarışmak diyeceksin değil mi?Öyle diyenlerin hepsi madalyalı,prolu:KK70::KK70::KK70:
Ben mesaj yazmasamda gözüm burada:KK59:
Cümlelerinizi seçerek yazın lütfen:KK45:
Kahvaltı sofrasındada öyle dedin, 7. Oldun:KK45: Senden sonra bir sürü tarif vardı:KK53:
Hem sen benim duygularımla niye oynuyorsun:KK42:
Deynep bu kategoriyi basite aldı, gözü kapalı tatlıyı yapacak ve ekleyecek diye hayaller kurmaya başladım:KK8::KK53:

Back