- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Maşallah, Allah kabul etsin..Evet canım, üç aylar başlamadan borçlar bitsin dedimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, Allah kabul etsin..Evet canım, üç aylar başlamadan borçlar bitsin dedimdi
Iyi yapmissin Ellah kabul etsin canim insan son günlere birakinca cok huzursuz oluyoEvet canım, üç aylar başlamadan borçlar bitsin dedimdi
hosgeldin ablacimBizim evde pro var, kahveliside var
Hoş bulduk talhayasircimhosgeldin ablacim
Bittimi baklavalarHoş bulduk talhayasircim
Bitti, birazını 1er 2şer yedik, birazınıda eşimin iş yerine yolladım, bayıla bayıla yemişler, teşekkür etti bazı arkadaşlar arayıpBittimi baklavalar
Amin, inşallah.Maşallah, Allah kabul etsin..
Saatler kisayken tutmak istemedimIyi yapmissin Ellah kabul etsin canim insan son günlere birakinca cok huzursuz oluyo
Aslinda bi farki yok en uzun gunlerin kazasini en kisa gunlerde bile tutabilirsin bi gunahi yokAmin, inşallah.
Saatler kisayken tutmak istemedim
Zorluğu bir değil ki, ablamin kına düğün işleri olmasa yazın tutacaktım da kısmet olmadı. İçin böyle rahat. Allahtan 3 aylara gelmeden bitiyorAslinda bi farki yok en uzun gunlerin kazasini en kisa gunlerde bile tutabilirsin bi gunahi yok
Nasil icin rahat ediyosa oyle yap canimZorluğu bir değil ki, ablamin kına düğün işleri olmasa yazın tutacaktım da kısmet olmadı. İçin böyle rahat. Allahtan 3 aylara gelmeden bitiyor
Tatlısı yavastan yavastan kacayim ben, iyi gecelerNasil icin rahat ediyosa oyle yap canim
Benim çok sevdiğim söylenemez de eşim çok seviyor.Çok faydalı bir bitki olduğu için bende yapıyorum çorbasını.Şifa niyetine bende az da olsa yiyorum işte.Tadını hep merak etmısımdır ısırganın ama bı yapıp yemeye onyargım olmasa
Eltımın bahcesınde vardı bugun hatta konusuldu cok yararlıymıs vs dıye al topla falan dedı
Sızde buzluga falan atılıyosa baya sevılıyo demek
Yemegımı corbasımı pekı?
Ablam daha yeni başladık Daha neler neler gelecekNevrestteeeeeeeee hain kardeeşşş tatlı kategorisini kaldırın, resmen işkence yapıyorsunuz bana
@Be_Ni_1012 ısırgan yenmez mi, biz bayılıyoruz, ayıklaması çok meşakkatli, hele benim gibi eldiven kullanmayanlar için epey bir azap ama lezzetli oluyor, ben kavurmasını yapıyorum soğanlı, isterseniz yumurta da kırıyorsunuz, sap kısmı kart ve kalınsa ayıklamakta yarar var, birde deli ısırgan derler o da güzel oluyor ama onu temizlemesi yürek işi, birkaç kere yaptım ama yapana kadar ellerim isyan etti
Evet sadece 1.ye verilecekArtik ilk3e vermiyolar dimi proluk
Gözün kapalı tatlıyı bekliyoruzSen şu an beni görsen ölmek nasılmış görürdün.5 kgden fazla ısırganı topladım,seçtim ,haşladım ,şimdi buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldıracağım.Ellerimin sızlamasından duramıyorum.Tatlı yapmakta neymiş,gözüm kapalı yine yaparım ben
Müsait bir zamanda kavurmasının tarifini verir misiniz?Başlangıçta eldiven kullandım ,baktım çok oyalıyor çıkardım eldiveni,tek tek elimden geçti.Her seferinde uğraşmaktansa 7 kerelik temizledim ,koydum buzluğa.4 kerelik yine çıkardı da eşime dedim,ısırgan süt yapıyor kardeşine göndereyim de yapsın yapsın yesin.Yoksa yapmaktan kaçmadım.Nevrestteeeeeeeee hain kardeeşşş tatlı kategorisini kaldırın, resmen işkence yapıyorsunuz bana
@Be_Ni_1012 ısırgan yenmez mi, biz bayılıyoruz, ayıklaması çok meşakkatli, hele benim gibi eldiven kullanmayanlar için epey bir azap ama lezzetli oluyor, ben kavurmasını yapıyorum soğanlı, isterseniz yumurta da kırıyorsunuz, sap kısmı kart ve kalınsa ayıklamakta yarar var, birde deli ısırgan derler o da güzel oluyor ama onu temizlemesi yürek işi, birkaç kere yaptım ama yapana kadar ellerim isyan etti
Geçen gün burada birinden almıştım.Ekmeğin üstüne toz şeker döküyorsun tatlı oluyor,onu kastetmiştim.Gözün kapalı tatlıyı bekliyoruz
Tamam o zaman o tatlıyı bekliyoruzGeçen gün burada birinden almıştım.Ekmeğin üstüne toz şeker döküyorsun tatlı oluyor,onu kastetmiştim.
Ne gerek var canım yüklemeye tarifini anlattım zaten,herkes yapabilir.Tamam o zaman o tatlıyı bekliyoruz
Ben mesaj yazmasamda gözüm buradaNe gerek var canım yüklemeye tarifini anlattım zaten,herkes yapabilir.
Nereden yazdım o mesajı yav,Nevreste pusuya yatmış av peşinde zaten
Ben sana ne dedim.Önce sunumlar göreyim dedim.Dördü çok başarılı,daha nuryolu var, aeben var,sen varsın,sonlarda olmaya hiiiiiç niyetim yok.Ben seyirci olarak katılayım bu sefer.Önemli olan yarışmak diyeceksin değil mi?Öyle diyenlerin hepsi madalyalı,prolu