Hiçbir fikrim yok Kesin döktürmüştürTriliçe yaptınız dimii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir fikrim yok Kesin döktürmüştürTriliçe yaptınız dimii
Konuyu tamamladığın zaman ekleyeceğimnevreste benim konumun basinda yarisma yazmiyor sunum kismi eksik olduğu için mi ilk defa katildigim için pek bilgim yok henüz
Benim revanileri kaptılar Acaba bende kakaolu revanimi yapsamNevreste ve Nuryolundan bir sürpriz bekliyoruz
Baklava yap derimde, şimdi sende çoluk çocuk falan yazık arkadaşım, yorma kendiniBenim revanileri kaptılar Acaba bende kakaolu revanimi yapsam
teşekkürlerKonuyu tamamladığın zaman ekleyeceğim
Baklava kolay belki başkası yapar diye bekliyorumBaklava yap derimde, şimdi sende çoluk çocuk falan yazık arkadaşım, yorma kendini
Benimde aklımdaydi baklava ama bicok kisi yapar diye yapmadimBaklava kolay belki başkası yapar diye bekliyorum
Tarifini bekliyoruz şekerAyy bende katılmayı çok istiyorum katılan herkese kolay gelsin ve basarilar
Bu seferlik katılmayacağım canım..sen katilacak misin kakao
Meraklardayim nurum..Resimlerim hazir ,yukleme yapinca konumu acarim insh
Olmaz öyle şeyBu seferlik katılmayacağım canım..
Yeni tarif geldiiiiOlmaz öyle şey
8. Mi?? Hemen bakıyorumYeni tarif geldiiii
Bende bir çok kişi yapar sandımdıBenimde aklımdaydi baklava ama bicok kisi yapar diye yapmadim
Biz o kadar dedik bu yarisma pratik tatli olsun diyeBende bir çok kişi yapar sandımdı
Amaann. Olduğu kadar.. Napalım
Tarifini bekliyoruz şeker
Valla en çok pratik tatlı olsun diyen ben oldum, millet baklavasız olmaz dedi, aha şimdi kendileri düz şerbetli yapıyor, ben baklava yaptım..Biz o kadar dedik bu yarisma pratik tatli olsun diye
Bende diyetteyimDiyetteyim ama ya yapsam yememeye calisacam umarim kisa zamanda burda olurum