- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Bide cikolataynan birlikte üffAklim kaldi lokmalarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide cikolataynan birlikte üffAklim kaldi lokmalarda
Aa evet oyle dusununce sonuncu deyince direk ben dedimtamam cnm senimi kiricamHayır ben! Sen sonuncu
Zaten beklentimi dusuk tutum, yumurta kırıp şerbet dökmüş olabileceğini düşünüyorumAa evet oyle dusununce sonuncu deyince direk ben dedimtamam cnm senimi kiricam
Ama hayal kirikligina ugrayabilirsin sonda degilde basta bulabilirsin kendini hazirlikli ol
Ben sahur için bekliyorumSiz uyumuyonuzmu bu saatlerde genelde uyunur
Mutfagi bitirsem yazaga kosucam bitiremedim hala
Iyi gecelerKızlar ben kaçar size iyi geceler
Kim demiş tercih edilmiyorSeveni çokturTabi ki ama damak zevkine göre lokma pek tercih edilmediğini biliyorum. Ama KK kadınlar değişik sonucu bilemeyiz, ama bu bacıyı gecerim
Allah kabul etsinBen sahur için bekliyorum
Hayırlı gecelerKızlar ben kaçar size iyi geceler
Ben hafta sonu olduğu için oturuyorum Ama uykum geldi kaçacağımSiz uyumuyonuzmu bu saatlerde genelde uyunur
Mutfagi bitirsem yazaga kosucam bitiremedim hala
Diğer serbetlilerle kıyasladığımızda diyorum.Kim demiş tercih edilmiyorSeveni çoktur
Amin sabah tarifi inşallah karşımızda buluruzAllah kabul etsin
Hiç belli olmazDiğer serbetlilerle kıyasladığımızda diyorum.
Sanada cnmHayırlı geceler
Ben hafta sonu olduğu için oturuyorum Ama uykum geldi kaçacağım
Hayırlı geceler
Allah kabul etsin canımAmin sabah tarifi inşallah karşımızda buluruz
Tatlı rüyalarAllah kabul etsin canım
Ben de kaçtım hayırlı geceler
Yarin pazar son tatil gunumuz vaktim olursa sende istersen eklerim insallahAmin sabah tarifi inşallah karşımızda buluruz
İsterimmmYarin pazar son tatil gunumuz vaktim olursa sende istersen eklerim insallah