- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Bir kaç tarif bir ileri bir geri gidiyor, millet kafa buluyor herhaldeAma çok dile getirmeyelim, gelip oyunu geri alanlar olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç tarif bir ileri bir geri gidiyor, millet kafa buluyor herhaldeAma çok dile getirmeyelim, gelip oyunu geri alanlar olabilir
AynenAeben hariç hepimiz 2 ileri 1 geri sayıyoruz
Tamam aramızda kimse duymasınAma çok dile getirmeyelim, gelip oyunu geri alanlar olabilir
Yok canım sadece konulara link ekledimBirde albüme resim ve link ekledimNevoş profil mesajlarına da link gönderdin mi?Ben farketmedim de
Kesin ben seni geçerimEvet Hadi bakalım ilk kim öne geçecek
İyi ki aramızda, kimse duymadıTamam aramızda kimse duymasın
evet ya -Kristal- tekrar yaptin mi de bakim
İyi ki aramızda, kimse duymadı
106 puandan sonra 10 puan bayağı zor oluyor da,bir umut oradan da birkaç oy atan olur dedimdiYok canım sadece konulara link ekledimBirde albüme resim ve link ekledim
Benim oylarım hep aynı hiç gerilemiyor sürekli artıyorİyi ki aramızda, kimse duymadı
Sen zaten bir anda gaza bastın, bu gidişle sollarsın gibime geliyorKesin ben seni geçerim
Canım dün dediğim gibi oyların yanına bir sıfır atıyoruzBen çok adaletli ilerlediğini düşünüyorum106 puandan sonra 10 puan bayağı zor oluyor da,bir umut oradan da irkaç oy atan olur dedimdi
Bana da öyle geliyorSen zaten bir anda gaza bastın, bu gidişle sollarsın gibime geliyor
Ben de onu diyorum, gaza bastın bir andaBenim oylarım hep aynı hiç gerilemiyor sürekli artıyor
Hayaller ve hayatlarCanım dün dediğim gibi oyların yanına bir sıfır atıyoruzBen çok adaletli ilerlediğini düşünüyorum
Kız sen ben gene iyiyiz nurumuz ne yapsın106 puandan sonra 10 puan bayağı zor oluyor da,bir umut oradan da birkaç oy atan olur dedimdi
Maşaallah diyelim lütfenNazar değecek sontaBen de onu diyorum, gaza bastın bir anda
Ben alıştım sende alışırsın zamanlaHayaller ve hayatlar
Taktik iyi, yavaş başlayıp sonradan atağa geçip yarışı almakBana da öyle geliyor
Canım dün dediğim gibi oyların yanına bir sıfır atıyoruzBen çok adaletli ilerlediğini düşünüyorum