• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hmm soslu hic yemedim belki farkli olur tencereye boyle dizersen sunumuda boyle yap bence:KK66:ozellikle misafirler icin masada bu sekilde guzel duruyo
Pişmesini zor bekliyor benim oğlan ,sofraya getirene kadar zaten 2 tabak yiyor,haliyle şekil bozuluyor:KK53:

Pişmişini koyamıyorum düğüne pişecek çünki :-)
Böyle dik yerleştirilip pişince aynen çiğsi boyutunda kalır hiç açılmaz . Deynebin dediği gibide üstüne biber salçası z.yavğ ve limon suyuylada sos döküldümü (pişerken ) dadından yenmez hale gelir :-).

image.jpg

Böyle dik yerleştirilip pişince aynen çiğsi boyutunda kalır hiç açılmaz . Deynebin dediği gibide üstüne biber salçası z.yavğ ve limon suyuylada sos döküldümü (pişerken ) dadından yenmez hale gelir :-).

Eki Görüntüle 1822830
Ellerinize sağlık:kk77:Çok nefis görünüyor:KK19:
Biz tabakta veya sererek sarmıyoruz:-)

Eki Görüntüle 1822830
Benimki gibi :KK71:pisilmis halinde hic sisme dagilma olmadi canim fotoda göründüğü gibi:KK19:

Back