Bayağı olmuşOğlum 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor..Önümüzdeki yıl 1. sınıfa başlayacakmaşallah büyümüşler bizim yazistigimiz dönem 6 yasindaydilar oglan da 6 aylikti sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı olmuşOğlum 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor..Önümüzdeki yıl 1. sınıfa başlayacakmaşallah büyümüşler bizim yazistigimiz dönem 6 yasindaydilar oglan da 6 aylikti sanırım
maşallah evet bayagi olmuş benim oğlumun varligi bile yoktu o zamanlar 4 olacak o da baksanazaman cidden hızla geçiyorBayağı olmuşOğlum 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor..Önümüzdeki yıl 1. sınıfa başlayacak
Maşaallah kocaman olmuşmaşallah evet bayagi olmuş benim oğlumun varligi bile yoktu o zamanlar 4 olacak o da baksanazaman cidden hızla geçiyor
Bana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim2 gündür yerimde sayıyorum oylamada Nevoş kafa kafaya gidiyoruz
Kız sizin düğün aile arasında mı?Ben kendimize sarsam ancak yeter..Düğün sarması büyük tencerelerde sarılır bizde.Onun 10 katından fazla neredeyse.Ne kadar methetsende sarmanı,benimki kadar güzel olmaz ,ben kendi bahçemden toplayıp sardım sardım sizler içinPişmişini koyamıyorum düğüne pişecek çünki
Böyle dik yerleştirilip pişince aynen çiğsi boyutunda kalır hiç açılmaz . Deynebin dediği gibide üstüne biber salçası z.yavğ ve limon suyuylada sos döküldümü (pişerken ) dadından yenmez hale gelir .
Eki Görüntüle 1822830
Allah bereket versin, hiç yoktan iyi bizim deBana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Geçen yarışma da da 1.belli idi,2.yarışmacılar başabaş gidiyordu,onun heyecanı vardı,şimdi de aynı.Bana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Bana da sabahtan beri 1 oy gelmişBana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Kız 2 ve 3 e odul yokkiGeçen yarışma da da 1.belli idi,2.yarışmacılar başabaş gidiyordu,onun heyecanı vardı,şimdi de aynı.
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeterAllah bereket versin, hiç yoktan iyi bizim de
Geçen yarışma ile bu yarışma arasındaki oy farkim 192 oyBana da sabahtan beri 1 oy gelmiş
Onu da yazacaktım da,daha önce çok yazdığımdan yazmadım..Allahtan 2.veya 3.değilimKız 2 ve 3 e odul yokki
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeter
Benim de 96.Etiketleme olaydı eyiydi.Geçen yarışma ile bu yarışma arasındaki oy farkim 192 oy
Değil mi yaniKız 2 ve 3 e odul yokki
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeter
Diğerlerini boşverelim, biz 3ümüz yarışalım
Tamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalımDeğil mi yani
Diğerlerini boşverelim, biz 3ümüz yarışalım
Ama çok dile getirmeyelim, gelip oyunu geri alanlar olabilirTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
Nevoş profil mesajlarına da link gönderdin mi?Ben farketmedim deTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
Evet Hadi bakalım ilk kim öne geçecekTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
Aeben hariç hepimiz 2 ileri 1 geri sayıyoruz2 gündür yerimde sayıyorum oylamada Nevoş kafa kafaya gidiyoruz