• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok canım beğenmemek olur mu:KK73:Hiç yoktan iyidir:KK70:
Sana verirsem kesin 2. olursun:KK45:
Yani 2. cilik sadece motivasyon olur, ama ödülü yok bişeyi yok, :KK45:
Bu arada linkleri diyet topiklerine atıver sana zahmet ve çikolatalı baklava çok fena zayıflatıyormuş, bilimsel kanıtlıymış de:KK45::KK53:

Selam,merhaba,güle, güle:KK54:kızlar bir ceeee diyip kaçicam yazismalarinizi okuyorum bol sohbetler size ben daha oy kullanmadim, kullanamadim o kadar guzellerki elim varmıyor.hepinizi opüyorum Hayırlı geceleriniz olsun:KK60:gitmeden büskivili tatlimida suraya birakayim
IMG_20160428_221208.jpg

Yani 2. cilik sadece motivasyon olur, ama ödülü yok bişeyi yok, :KK45:
Bu arada linkleri diyet topiklerine atıver sana zahmet ve çikolatalı baklava çok fena zayıflatıyormuş, bilimsel kanıtlıymış de:KK45::KK53:
Çok iyi fikir:70:
Ama bir daha o bölüme girmem sopa ile kovalıyorlar :70:

Selam,merhaba,güle, güle:KK54:kızlar bir ceeee diyip kaçicam yazismalarinizi okuyorum bol sohbetler size ben daha oy kullanmadim, kullanamadim o kadar guzellerki elim varmıyor.hepinizi opüyorum Hayırlı geceleriniz olsun:KK60:gitmeden büskivili tatlimida suraya birakayim
Eki Görüntüle 1822985
Ellerine sağlık canım:KK68: Hiç düşünme en alttakine tıkla gitsin:KK45::KK70:

Eki Görüntüle 1822985
Ellerine sağlık canım yine döktürmüşsün :60:

Back