- 2 Aralık 2015
- 31.743
- 105.773
- 598
O 3 oy için 3 gün bekledim benOnu geçeriz canım sorun değil 3 oy nedir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 3 oy için 3 gün bekledim benOnu geçeriz canım sorun değil 3 oy nedir ki
3 oy bile bizim için şu durumda bayağı önemliAltı üstü 7 oyumuz varOnu geçeriz canım sorun değil 3 oy nedir ki
Galiba anlamamışlar@aeben yeter artık bana vermeyin,deynepnaza verin oyları dedi,yine de Ona veriyorlar yav
Listenin altına yazsana,aeben artık oy istemiyor,Onun yerine deynepnaza oy verin diye,yok aebenin gönlü olsun diye dedimGaliba anlamamışlar
Tabi canım hemen yazıyorumListenin altına yazsana,aeben artık oy istemiyor,Onun yerine deynepnaza oy verin diye,yok aebenin gönlü olsun diye dedim
O 3 oy için 3 gün bekledim ben
Niye şimdi oy sayımızı küçümsüyorsun Ben 2 gündür aynı rakamı göre göre 7 ye ısındım3 oy bile bizim için şu durumda bayağı önemliAltı üstü 7 oyumuz var
10 olsa hiç fena olmazBenim bugün 7 oldu Daha benimseyemedim
Niye şimdi oy sayımızı küçümsüyorsun Ben 2 gündür aynı rakamı göre göre 7 ye ısındım
Beğenmiyorsan oylarını ziyan etme, bana şutla10 olsa hiç fena olmazBenim bugün 7 oldu Daha benimseyemedim
Yanına 1 sıfır daha koy süper olur10 olsa hiç fena olmazBenim bugün 7 oldu Daha benimseyemedim
Yok canım beğenmemek olur muHiç yoktan iyidirBeğenmiyorsan oylarını ziyan etme, bana şutla
Yani 2. cilik sadece motivasyon olur, ama ödülü yok bişeyi yok,Yok canım beğenmemek olur muHiç yoktan iyidir
Sana verirsem kesin 2. olursun
O zaman süper olurYanına 1 sıfır daha koy süper olur
Çok iyi fikirYani 2. cilik sadece motivasyon olur, ama ödülü yok bişeyi yok,
Bu arada linkleri diyet topiklerine atıver sana zahmet ve çikolatalı baklava çok fena zayıflatıyormuş, bilimsel kanıtlıymış de
Ellerine sağlık canım Hiç düşünme en alttakine tıkla gitsinSelam,merhaba,güle, gülekızlar bir ceeee diyip kaçicam yazismalarinizi okuyorum bol sohbetler size ben daha oy kullanmadim, kullanamadim o kadar guzellerki elim varmıyor.hepinizi opüyorum Hayırlı geceleriniz olsungitmeden büskivili tatlimida suraya birakayim
Eki Görüntüle 1822985
Ellerine sağlık canım yine döktürmüşsünSelam,merhaba,güle, gülekızlar bir ceeee diyip kaçicam yazismalarinizi okuyorum bol sohbetler size ben daha oy kullanmadim, kullanamadim o kadar guzellerki elim varmıyor.hepinizi opüyorum Hayırlı geceleriniz olsungitmeden büskivili tatlimida suraya birakayim
Eki Görüntüle 1822985
Nevoş Kazen de yarışmadaymış,profil mesajlarında paylaşmış az önce,O da istediği sonucu alamamış herhalde bizim gibiEllerine sağlık canım yine döktürmüşsün
Evet canım turnuvası vardıNevoş Kazen de yarışmadaymış,profil mesajlarında paylaşmış az önce,O da istediği sonucu alamamış herhalde bizim gibi
1.roket hızıyla gecti biziGeçen yarışma da da 1.belli idi,2.yarışmacılar başabaş gidiyordu,onun heyecanı vardı,şimdi de aynı.
Illa pro olmaya gerek yok ilk 3 un havası yeterOnu da yazacaktım da,daha önce çok yazdığımdan yazmadım..Allahtan 2.veya 3.değilim