Her zaman sağ gösterip sol vurmayı seviyorumTaktik iyi, yavaş başlayıp sonradan atağa geçip yarışı almak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman sağ gösterip sol vurmayı seviyorumTaktik iyi, yavaş başlayıp sonradan atağa geçip yarışı almak
Banane demicemMaşaallah diyelim lütfenNazar değecek sonta
UyanıkHer zaman sağ gösterip sol vurmayı seviyorum
Bizim çektiklerimizi anlamıştır,2 tane şöbiyet olduğundan öyle oldu,Beni olmasaydı kesinlikle farklı olurdu.Bir de ben Ona dedim,2 tepsi yapmış,tabağa 2 tane koymuş,Beni 3 tane koyduğu için Ona verdiler.Kız sen ben gene iyiyiz nurumuz ne yapsın
Benim oyum senin oylarından çok çok fazlaBeni geçemezsin ne yaparsan yapGüzel gidiyor bencede 4oy hiç fena değil bana
Ya hiç olmasaydı.
Güzel sohbetlerinizi niye hep geç saatlere saklıyorsunuz ama benım uykum geliyor
Niye bu kadar kıskanıyorsun anlamadımBanane demicem
1. olanlar her kategoride öyle devam etmiyorÖyle olsa hep aynı kişiler 1 .olurduBizim çektiklerimizi anlamıştır,2 tane şöbiyet olduğundan öyle oldu,Beni olmasaydı kesinlikle farklı olurdu.Bir de ben Ona dedim,2 tepsi yapmış,tabağa 2 tane koymuş,Beni 3 tane koyduğu için Ona verdiler.
Ben 5e kadar takılıyorum,öğleye kadar yine az olsa da oluyor da,sonra millet iş güç,yemek derdine düşüyor,akşam da eşler evdeyken girilmiyor,Onlar uykuya biz buraya,benim de uykum geliyorGüzel gidiyor bencede 4oy hiç fena değil bana
Ya hiç olmasaydı.
Güzel sohbetlerinizi niye hep geç saatlere saklıyorsunuz ama benım uykum geliyor
Hayırlı geceler canımKızlar ben kaçtım, sizlere hoş güzel sohbetler
Hiç de kıskanmıyorumBak nasıl sollayacam seniNiye bu kadar kıskanıyorsun anlamadım
İyi geceler canımKızlar ben kaçtım, sizlere hoş güzel sohbetler
Çok beklersinHiç de kıskanmıyorumBak nasıl sollayacam seni
Hayırlı gecelerKızlar ben kaçtım, sizlere hoş güzel sohbetler
Hodri meydanÇok beklersin
Benim oyum senin oylarından çok çok fazlaBeni geçemezsin ne yaparsan yap
Ben uzun zamandır buradayım ama diğer hanımlar eşlerin ve ev ahalisinin uyumasını bekliyor galibaO yüzden sohbetimiz hep geç oluyor
Onu geçeriz canım sorun değil 3 oy nedir kiBizim birlik olup deynepnaz 'ı geçmemiz gerekiyor
Hiç belli olmaz canımTakılıyorum sanaGeçemem galiba ama olsun git gide sıram yükseliyor böyle giderse 5.yarışma da ilk uce girerim inşallah valla yazıyımda kaçıyım dedim.geçen etiketlemişsin beni çon teşekkür ederim cevap yazamdım butun gece rüyamda kk yı gordum
İyi geceler şerbetli rüyalar hepinize