• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kız sen ben gene iyiyiz nurumuz ne yapsın :KK53::KK53:
Bizim çektiklerimizi anlamıştır,:KK53:2 tane şöbiyet olduğundan öyle oldu,Beni olmasaydı kesinlikle farklı olurdu:cool:.Bir de ben Ona dedim,2 tepsi yapmış,tabağa 2 tane koymuş,Beni 3 tane koyduğu için Ona verdiler.:KK45:

Güzel gidiyor bencede 4oy hiç fena değil bana :KK70:
Ya hiç olmasaydı.
Güzel sohbetlerinizi niye hep geç saatlere saklıyorsunuz ama benım uykum geliyor:KK70:
Benim oyum senin oylarından çok çok fazla:21:Beni geçemezsin ne yaparsan yap:KK59::KK70::KK70::KK70:
Ben uzun zamandır buradayım ama diğer hanımlar eşlerin ve ev ahalisinin uyumasını bekliyor galiba:KK45:O yüzden sohbetimiz hep geç oluyor:-)

Bizim çektiklerimizi anlamıştır,:KK53:2 tane şöbiyet olduğundan öyle oldu,Beni olmasaydı kesinlikle farklı olurdu:cool:.Bir de ben Ona dedim,2 tepsi yapmış,tabağa 2 tane koymuş,Beni 3 tane koyduğu için Ona verdiler.:KK45:
1. olanlar her kategoride öyle devam etmiyor:KK45:Öyle olsa hep aynı kişiler 1 .olurdu:KK48:

Güzel gidiyor bencede 4oy hiç fena değil bana :KK70:
Ya hiç olmasaydı.
Güzel sohbetlerinizi niye hep geç saatlere saklıyorsunuz ama benım uykum geliyor:KK70:
Ben 5e kadar takılıyorum,öğleye kadar yine az olsa da oluyor da,sonra millet iş güç,yemek derdine düşüyor,akşam da eşler evdeyken girilmiyor,Onlar uykuya biz buraya,benim de uykum geliyor:cry:

Benim oyum senin oylarından çok çok fazla:21:Beni geçemezsin ne yaparsan yap:KK59::KK70::KK70::KK70:
Ben uzun zamandır buradayım ama diğer hanımlar eşlerin ve ev ahalisinin uyumasını bekliyor galiba:KK45:O yüzden sohbetimiz hep geç oluyor:-)

Geçemem galiba :(ama olsun git gide sıram yükseliyor böyle giderse 5.yarışma da ilk uce girerim inşallah valla yazıyımda kaçıyım dedim.geçen etiketlemişsin beni çon teşekkür ederim cevap yazamdım butun gece rüyamda kk yı gordum:D
İyi geceler şerbetli rüyalar hepinize:-)

Geçemem galiba :KK43:ama olsun git gide sıram yükseliyor böyle giderse 5.yarışma da ilk uce girerim inşallah valla yazıyımda kaçıyım dedim.geçen etiketlemişsin beni çon teşekkür ederim cevap yazamdım butun gece rüyamda kk yı gordum:KK70:
İyi geceler şerbetli rüyalar hepinize:-)
Hiç belli olmaz canım:KK19:Takılıyorum sana:KK60:
Evet gördüm sohbete katıl dedim :KK45:Bize cevap vermezsen öyle olur:KK70:
Hayırlı geceler canım:KK60::KK60:

Back