En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bu mesajınızı beğenerek size müzeliksiniz mi demek istediler acaba?
Kulaklarını yorgan iğnesiyle delmeden uyu deynepnaz ben acıya dayanıklıyımdır da sen o iğneyi kulağında hissedince bayılabilirsin malum yaşlıyım gözlerimde keskin değil artık, birkaç deneme yapmam gerekebilir

1 , 2 , 3 TIP ,ben uyuyayım en iyisi

Biraz önce yazarken benim küçük abimde öylemiydi acaba diye onu düşündüm,hani şu permalı saçlardan ama yok onun saçlarının önü kıvırcıktı,birde arkadan kalın lastikle bağlıyordu ama babamdan gizli.

Benimde kulaklarımı rahmetli anneannem kolonya sürüp iğneyle delmişti,bende sizdenim bendeyooo yooo yaşlı değiliz,sadece azıcık büyümüşüsüz değilmi Mune Hanım,lütfen evet deyin

kalemi deliğe sokuyorsun çeviriyorsun,birde eğer kaset üstüne başka şarkı yada kendi sesini kaydedeceksen kasetin üst sağında solundaki delikleri bantla kapatacaksın ki kayıt yapılabilsin.
Biz kücükken eski bi radyo vardı kasetlere sesimizi kaydetmeye calisirdik

Haketmiyorsun tabii ki canım,senin gibi marifetli bir hatun sonuncu olmaz zaten Brunella hakediyor sonunculuğu
Geçenki yarışmada sondan 3.cümü, 4. cümü neydim.
Kimin hakkında ne dilersen aynısı senin olsun
İnşallahh.. Çoooooook amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…