Kulaklarını yorgan iğnesiyle delmeden uyu deynepnaz ben acıya dayanıklıyımdır da sen o iğneyi kulağında hissedince bayılabilirsin malum yaşlıyım gözlerimde keskin değil artık, birkaç deneme yapmam gerekebilir
Kulaklarını yorgan iğnesiyle delmeden uyu deynepnaz ben acıya dayanıklıyımdır da sen o iğneyi kulağında hissedince bayılabilirsin malum yaşlıyım gözlerimde keskin değil artık, birkaç deneme yapmam gerekebilir
Erkeklerin permalı saçlarını hatırlıyor musunuz birde arkada kuyruk
O dönemler kulakta 2. bir küpe deliği hiiiiii kesinlikle kız uçuk derlerdi, kulaklarımı deldirirdim, ki buradaki minikler bilmez, eskiden kulaklar öyle aletlerle delinmezdi, komşu teyzeye gidersin vazelin sürer uyuşturur yorgan iğnesine iplik geçirip delerdi, ben o idolden geliyorum işte
Biraz önce yazarken benim küçük abimde öylemiydi acaba diye onu düşündüm,hani şu permalı saçlardan ama yok onun saçlarının önü kıvırcıktı,birde arkadan kalın lastikle bağlıyordu ama babamdan gizli.
Benimde kulaklarımı rahmetli anneannem kolonya sürüp iğneyle delmişti,bende sizdenim bendeyooo yooo yaşlı değiliz,sadece azıcık büyümüşüsüz değilmi Mune Hanım,lütfen evet deyin
kalemi deliğe sokuyorsun çeviriyorsun,birde eğer kaset üstüne başka şarkı yada kendi sesini kaydedeceksen kasetin üst sağında solundaki delikleri bantla kapatacaksın ki kayıt yapılabilsin.