- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.762
- 598
Bu mesajınızı beğenerek size müzeliksiniz mi demek istediler acaba?
Kabul et müzeliğim, Bülent Ersoy'un 80 öncesi halini biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesajınızı beğenerek size müzeliksiniz mi demek istediler acaba?
Kabul et müzeliğim, Bülent Ersoy'un 80 öncesi halini biliyorum
İyigeceler Deynepçiğim,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese
Teşekkür ederim canım. Bende memnun oldum.Seninle tanıştığıma memnun oldum canım,keşke erken olsaydı da biraz daha kalsaydım
Bu mesajı sonra hatırlatacağımBen yaşlıyım,sonlarda olmayı yüreğim kaldırmıyor,sonra hasta olurum ,o yüzden katılmayacağım
Kulaklarını yorgan iğnesiyle delmeden uyu deynepnaz ben acıya dayanıklıyımdır da sen o iğneyi kulağında hissedince bayılabilirsin malum yaşlıyım gözlerimde keskin değil artık, birkaç deneme yapmam gerekebilirBu mesajınızı beğenerek size müzeliksiniz mi demek istediler acaba?
Allah seni bildiği gibi yapsın emiBu mesajınızı beğenerek size müzeliksiniz mi demek istediler acaba?
2 madalyan var,proluğun var,sonda olsan ne,olmasan neBu mesajı sonra hatırlatacağım
Ben ne yapayımKendimi tezgahtan atacağım
Sen sonuncu olmayı hakediyorsun mu demek istedin2 madalyan var,proluğun var,sonda olsan ne,olmasan ne
1 , 2 , 3 TIP ,ben uyuyayım en iyisiKulaklarını yorgan iğnesiyle delmeden uyu deynepnaz ben acıya dayanıklıyımdır da sen o iğneyi kulağında hissedince bayılabilirsin malum yaşlıyım gözlerimde keskin değil artık, birkaç deneme yapmam gerekebilir
Amin, hepimize sağlıklı, huzurlu üzüm ömürler versin inşallah tabi ki çok erkenAllah sağlıklı uzun ömürler versin annenize 60 gibi yaşlandık deriz, bu yaşlar daha erken değil mi ama
Haketmiyorsun tabii ki canım,senin gibi marifetli bir hatun sonuncu olmaz zaten Brunella hakediyor sonunculuğuSen sonuncu olmayı hakediyorsun mu demek istedin
Biraz önce yazarken benim küçük abimde öylemiydi acaba diye onu düşündüm,hani şu permalı saçlardan ama yok onun saçlarının önü kıvırcıktı,birde arkadan kalın lastikle bağlıyordu ama babamdan gizli.Erkeklerin permalı saçlarını hatırlıyor musunuz birde arkada kuyruk
O dönemler kulakta 2. bir küpe deliği hiiiiii kesinlikle kız uçuk derlerdi, kulaklarımı deldirirdim, ki buradaki minikler bilmez, eskiden kulaklar öyle aletlerle delinmezdi, komşu teyzeye gidersin vazelin sürer uyuşturur yorgan iğnesine iplik geçirip delerdi, ben o idolden geliyorum işte
Bilinmeyenfx'e laf atmazsan olmazHaketmiyorsun tabii ki canım,senin gibi marifetli bir hatun sonuncu olmaz zaten Brunella hakediyor sonunculuğu
Biz kücükken eski bi radyo vardı kasetlere sesimizi kaydetmeye calisirdikkalemi deliğe sokuyorsun çeviriyorsun,birde eğer kaset üstüne başka şarkı yada kendi sesini kaydedeceksen kasetin üst sağında solundaki delikleri bantla kapatacaksın ki kayıt yapılabilsin.
Geçenki yarışmada sondan 3.cümü, 4. cümü neydim.Haketmiyorsun tabii ki canım,senin gibi marifetli bir hatun sonuncu olmaz zaten Brunella hakediyor sonunculuğu
Hayırlı geceler Vuslat,iyi uykularHayırlı geceler herkese
Oyların yükselince birleştirme işinden sakın vazgeçmeKendimize birini daha bulalım yoksa yetişemiyeceğizAnamm, 5 oyum olmuş nevroş. Çok hızlı yukseliyorum
Geçenki yarışmada sondan 3.cümü, 4. cümü neydim.
Kimin hakkında ne dilersen aynısı senin olsun
İnşallahh.. Çoooooook amin