- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Bütün özellikleri var çünkü evet Nevreste seni de ikizler oldugunu tahmin etmistimBen zaten ikizler burcuyum bana söylemedi deynep için söyledi bende sebebini merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün özellikleri var çünkü evet Nevreste seni de ikizler oldugunu tahmin etmistimBen zaten ikizler burcuyum bana söylemedi deynep için söyledi bende sebebini merak ettim![]()
Cidden rabia nerede,az geliyor sanki
Ha konusu açılmışken geçen ay tarifi vermiştin de yaparsan yaz demiştin ya,yaptımBen de bende,birde yayla çorbası biliyorum o kadarÇoğunluğa uyalım dedim,kızlar çok istiyordu
![]()
Yükseleni ikizler olabilirBütün özellikleri var çünkü evet Nevreste seni de ikizler oldugunu tahmin etmistim
Beni de tahmin etsene,anlıyorsun galiba canım sen burçlardan.Bütün özellikleri var çünkü evet Nevreste seni de ikizler oldugunu tahmin etmistim
Bu aralar biraz yoğun arada görüşüyorumCidden rabia nerede,az geliyor sanki
Ne demek eh,sen yapamamışsındır,yoksa benim verdiğim o tarif çok güzeldir bir kereHa konusu açılmışken geçen ay tarifi vermiştin de yaparsan yaz demiştin ya,yaptım.Eh işte,fena değildi.
![]()
Hangi özelliklerinden tahmin ettinBütün özellikleri var çünkü evet Nevreste seni de ikizler oldugunu tahmin etmistim
Doğru insanlar 30 yasindan sonra tamamen yukselen burca dönüyorlarmisYükseleni ikizler olabilir![]()
Sizinle cok fazla yazismadik ama terazi yada koc olabilir misinBeni de tahmin etsene,anlıyorsun galiba canım sen burçlardan.
Teşekkür ederim. Bende çok memnun oldum.İyigeceler firdefs,tanıştığıma çok memnun oldum canım,daha sık gel![]()
Ayy bi kategoriden eksik kalayimNetten bulursun canım bulamazsan yardımcı olurum![]()
Hiç te kıskanmadım
Benim yükselenimde ikizler olunca pek bir değişiklik olmuyorDoğru insanlar 30 yasindan sonra tamamen yukselen burca dönüyorlarmisyasli deynep(birazda biz sana yasli diyelim)
Bizi yalnız mı bırakıyorsunAyy bi kategoriden eksik kalayim![]()