- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
AnladımVeri ile canım![]()
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımVeri ile canım![]()
Evet, o zamanlar video kaset kiralayan dükkanlar vardı, vatkalar aaahhh ahhhh, annem çok takardı, ben sevmezdimağlamak istiyorum ya,bunları okudukça ve düşündükçe ciddi ciddi yaşlanmışız biz
Evet vhs kaset vardı doğru,abim sürekli Zeki Metinin Reklamlar videosunu alırdı,bir de o videoları geri götürme süresi vardı.Kot çizmeyi hatırlamıyorum ama vatkalı döneme yetişmiş biriyim ben,vatkalı mor çiçekli bir gömleğim vardı,nefret ederdim ondan.Abimler dar paça ama üstü bol kot pantolonlar giyerdi,kazaklarıda onun içine sokuştururlardısonra bi ara kilim yelek ve oduncu gömleği modası vardı.
Kirazlı çilekli buzdolabı magnetlerini de biliyorum,sonraaa simki kartpostallar,üçgen naylonda kolonyalar falan...ayrıca serpil çakmaklı tokası bende de vardı pembe,hatta hala onunla bir fotoğrafım var saklarım.![]()
Soruyorum işte ne olmuş,cevap vermek istemezse beni görmemiş,okumamış numarasına yatarNe kadan ayıpBir bayana yaşı sorulur mu?
![]()
4 yaş cok degilmis aranizda daha cok yas farki var gibime gelmisti
Öyle bir niyetim yok, gerçekleri duymak istedim. Ama nevros kardeşini sindirmiş, kız konuşmuyorzorla abla kardeşin arasını bozacaksın hain nana![]()
Benim aklıma da nedense direkt kalem ve kaset ikilisi geldi,gerçi bunun o kartuşla pek alakası yok ama olsun bu da nostaljiGeçmiş mesajları okurken mune bacının "kartuşlara kaydederdik" mesajlarına yorum yapmaya cekiniyorum, ucunda rezil olmak var
Bildiğim tek kartuş yazıcı kartuşu![]()
Ev dışında interneti daha çok kullanıyorumAnladımBende o da yok elektrik gidince netsiz kalıyorum
![]()
Soruyorum işte ne olmuş,cevap vermek istemezse beni görmemiş,okumamış numarasına yatar![]()
5 yaş var4 yaş cok degilmis aranizda daha cok yas farki var gibime gelmisti![]()
Geçmiş mesajları okurken mune bacının "kartuşlara kaydederdik" mesajlarına yorum yapmaya cekiniyorum, ucunda rezil olmak var
Bildiğim tek kartuş yazıcı kartuşu![]()
Bak onu bende biliyorum kasedin deliginden gecirip cikan bantlar yerinde itinayla duzeltilirBenim aklıma da nedense direkt kalem ve kaset ikilisi geldi,gerçi bunun o kartuşla pek alakası yok ama olsun bu da nostalji![]()
Ben pek evden çıkmadığım için gerek duymadımEv dışında interneti daha çok kullanıyorum
O yüzden netsiz olmuyor.![]()
5 te cok degil benim ablamla 8 yas var5 yaş varBen 35 olacağım
![]()
KK üyeliğim 6 yıl olmak üzereÖyle bir niyetim yok, gerçekleri duymak istedim. Ama nevros kardeşini sindirmiş, kız konuşmuyor![]()
Ben bu yıl pek evde oturmuyorumBen pek evden çıkmadığım için gerek duymadımİstanbul'a gidince mobil paketi alıyorum sadece
![]()
Mustafa sandal onun arabası var kaseti vardı bizde ben kasetin içindeki teli cikarirdim anlamda kalemle çevirir sarardi teyyy teyyyBenim aklıma da nedense direkt kalem ve kaset ikilisi geldi,gerçi bunun o kartuşla pek alakası yok ama olsun bu da nostalji![]()
Bizim aramızda bir kardeş daha var5 te cok degil benim ablamla 8 yas var![]()
Bazende teyp sardığında o kaset kopar insanı sinir ederMustafa sandal onun arabası var kaseti vardı bizde ben kasetin içindeki teli cikarirdim anlamda kalemle çevirir sarardi teyyy teyyy![]()
Ben de yazın atıcam kendimi dışarıBen bu yıl pek evde oturmuyorumTabi alışınca netsiz olmuyor
![]()