• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ağlamak istiyorum ya,bunları okudukça ve düşündükçe ciddi ciddi yaşlanmışız biz :KK61:

Evet vhs kaset vardı doğru,abim sürekli Zeki Metinin Reklamlar videosunu alırdı,bir de o videoları geri götürme süresi vardı.Kot çizmeyi hatırlamıyorum ama vatkalı döneme yetişmiş biriyim ben,vatkalı mor çiçekli bir gömleğim vardı,nefret ederdim ondan.Abimler dar paça ama üstü bol kot pantolonlar giyerdi,kazaklarıda onun içine sokuştururlardı:KK48:sonra bi ara kilim yelek ve oduncu gömleği modası vardı.

Kirazlı çilekli buzdolabı magnetlerini de biliyorum,sonraaa simki kartpostallar,üçgen naylonda kolonyalar falan...ayrıca serpil çakmaklı tokası bende de vardı pembe,hatta hala onunla bir fotoğrafım var saklarım.:KK51:
Evet, o zamanlar video kaset kiralayan dükkanlar vardı, vatkalar aaahhh ahhhh, annem çok takardı, ben sevmezdim:-) benimde vardı oduncu gömleğim:KK70:
Dergiler vardı hatırlar mısınız? Haftada bir şiir yarışması olurdu Hey Girl'de falan, sürekli şiir yollardım, birinciliğim bile var:KK70: tam boy posterler verirlerdi, ne kadar yabancı şarkıcı varsa odamın duvarlarına asardım, annem az çekmedi posterlerimden:KK14:
Ah o Serpil Çakmaklı yaktı gençliğimizi, benim saçlarda siyah dalgalı, bir takardım o tokayı, altımda kot, ayağımda kot çizmeler peh peh pehhh:KK70:

Geçmiş mesajları okurken mune bacının "kartuşlara kaydederdik" mesajlarına yorum yapmaya cekiniyorum, ucunda rezil olmak var o_O
Bildiğim tek kartuş yazıcı kartuşu :KK53::KK53:
Benim aklıma da nedense direkt kalem ve kaset ikilisi geldi,gerçi bunun o kartuşla pek alakası yok ama olsun bu da nostalji:KK48:

Geçmiş mesajları okurken mune bacının "kartuşlara kaydederdik" mesajlarına yorum yapmaya cekiniyorum, ucunda rezil olmak var o_O
Bildiğim tek kartuş yazıcı kartuşu :KK53::KK53:
:KK70::KK70:

Video kasetleri biliyor musun duydun mu hiç, ona benzer kartuşlar, araba teyplerine takıp dinlerdik o dönemler, nerede öyle cd falan.
Gazinoların krallığı dönemleri, Bülent Ersoy bir çıkar sahneye, pembe şalvar şıkır şıkır, Ateş böceği Ercan vardı, Bülent Ersoy'dan önce çıkar seyirciyi coştururdu, ya böyle yazınca ben hakikaten müzeliğim he:KK70::KK70:
Az daha yazarsam Safiye Ayla'ya kadar gidecek ucu:KK70:

Benim aklıma da nedense direkt kalem ve kaset ikilisi geldi,gerçi bunun o kartuşla pek alakası yok ama olsun bu da nostalji:KK48:
Bak onu bende biliyorum kasedin deliginden gecirip cikan bantlar yerinde itinayla duzeltilir

Mustafa sandal onun arabası var kaseti vardı bizde ben kasetin içindeki teli cikarirdim anlamda kalemle çevirir sarardi teyyy teyyy :KK69:

Back