- 2 Aralık 2015
- 31.750
- 105.762
- 598
İnşallah 1. olursun o zamanGeçenki yarışmada sondan 3.cümü, 4. cümü neydim.
Kimin hakkında ne dilersen aynısı senin olsun
İnşallahh.. Çoooooook amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 1. olursun o zamanGeçenki yarışmada sondan 3.cümü, 4. cümü neydim.
Kimin hakkında ne dilersen aynısı senin olsun
İnşallahh.. Çoooooook amin
Çorbalara katılacağım ve 1. mi olacağım diyorsunİnşallah 1. olursun o zaman
O yüzden seviniyorum zaten, birleşince daha çok puanimiz olur, aeben ablam aldı başını gitti anca yetisirizOyların yükselince birleştirme işinden sakın vazgeçmeKendimize birini daha bulalım yoksa yetişemiyeceğiz
İnşallah, Amiinnİnşallah 1. olursun o zaman
Benden birşey beklemeyin yerimde sayıyorumO yüzden seviniyorum zaten, birleşince daha çok puanimiz olur, aeben ablam aldı başını gitti anca yetisiriz
Sen balik burcu olduğuna emin misin bence kesinlikle ikizler burcusun2 madalyan var,proluğun var,sonda olsan ne,olmasan ne
Neden ikizlerSen balik burcu olduğuna emin misin bence kesinlikle ikizler burcusun
Allasen ben o kategoriye oy verdim ama 5 çeşit çorbadan gayrı başka birşey bilmiyorum. Onlarda mercimek, domates, ezogelin, şehriye, tarhanaÇorbalara katılacağım ve 1. mi olacağım diyorsun
Ben de 6 olmuşum.Hem Mune nin gözleri iyi görmüyormuş,aebene veye sana tıklayacağına yanlışlıkla bana tıklar 7 olurum.Anamm, 5 oyum olmuş nevroş. Çok hızlı yukseliyorum
Nevroş her yere yetisiyorsun, senden en az iki tane vardır diye düşünmüş olabilirNeden ikizler
artık bilinmeyensiz bir deynep düşünemez oldum vallaBilinmeyenfx'e laf atmazsan olmaz
Netten bulursun canım bulamazsan yardımcı olurumAllasen ben o kategoriye oy verdim ama 5 çeşit çorbadan gayrı başka birşey bilmiyorum. Onlarda mercimek, domates, ezogelin, şehriye, tarhana
Ben de 6 olmuşum.Hem Mune nin gözleri iyi görmüyormuş,aebene veye sana tıklayacağına yanlışlıkla bana tıklar 7 olurum.
Yok ben deynepnaz a dedimNevroş her yere yetisiyorsun, senden en az iki tane vardır diye düşünmüş olabilir
Ben zaten ikizler burcuyum bana söylemedi deynep için söyledi bende sebebini merak ettimNevroş her yere yetisiyorsun, senden en az iki tane vardır diye düşünmüş olabilir
Ben de bende,birde yayla çorbası biliyorum o kadarÇoğunluğa uyalım dedim,kızlar çok istiyorduAllasen ben o kategoriye oy verdim ama 5 çeşit çorbadan gayrı başka birşey bilmiyorum. Onlarda mercimek, domates, ezogelin, şehriye, tarhana
Ayrılmaz ikili rabia01 gelsin onunla muhteşem ikili olacaklarartık bilinmeyensiz bir deynep düşünemez oldum valla
İyigeceler firdefs,tanıştığıma çok memnun oldum canım,daha sık gel