Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mine bacım, suanki bana bıraktığın durum aynen bu
Video kasetleri biliyor musun duydun mu hiç, ona benzer kartuşlar, araba teyplerine takıp dinlerdik o dönemler, nerede öyle cd falan.
Gazinoların krallığı dönemleri, Bülent Ersoy bir çıkar sahneye, pembe şalvar şıkır şıkır, Ateş böceği Ercan vardı, Bülent Ersoy'dan önce çıkar seyirciyi coştururdu, ya böyle yazınca ben hakikaten müzeliğim he
Az daha yazarsam Safiye Ayla'ya kadar gidecek ucu
Öyle bir niyetim yok, gerçekleri duymak istedim. Ama nevros kardeşini sindirmiş, kız konuşmuyor
Bende yazın evde oturacağım bu kış çok yoruldumBağımlı olduk tedavi mi olsakBen de yazın atıcam kendimi dışarı Aynen canım, net olmasa sıkıntıdan patlarım
Ben kopan kasetleri bantlıyordum, işe yarıyorduBazende teyp sardığında o kaset kopar insanı sinir eder
Aaaa ben Hey Girl ve Blue Jean dergilerine aboneydim,benimde birkaç kere şiir yarışmasına şiir göndermişliğim var ama hiç derecem yok o ayrıEvet, o zamanlar video kaset kiralayan dükkanlar vardı, vatkalar aaahhh ahhhh, annem çok takardı, ben sevmezdim benimde vardı oduncu gömleğim
Dergiler vardı hatırlar mısınız? Haftada bir şiir yarışması olurdu Hey Girl'de falan, sürekli şiir yollardım, birinciliğim bile var tam boy posterler verirlerdi, ne kadar yabancı şarkıcı varsa odamın duvarlarına asardım, annem az çekmedi posterlerimden
Ah o Serpil Çakmaklı yaktı gençliğimizi, benim saçlarda siyah dalgalı, bir takardım o tokayı, altımda kot, ayağımda kot çizmeler peh peh pehhh
İyi geceler
Mine bacım, suanki bana bıraktığın durum aynen bu
A aa yazın evde durulur muBende yazın evde oturacağım bu kış çok yoruldumBağımlı olduk tedavi mi olsak
Hayırlı geceler
Seninle tanıştığıma memnun oldum canım,keşke erken olsaydı da biraz daha kalsaydımİyi geceler
kalemi deliğe sokuyorsun çeviriyorsun,birde eğer kaset üstüne başka şarkı yada kendi sesini kaydedeceksen kasetin üst sağında solundaki delikleri bantla kapatacaksın ki kayıt yapılabilsin.Bak onu bende biliyorum kasedin deliginden gecirip cikan bantlar yerinde itinayla duzeltilir
Erkeklerin permalı saçlarını hatırlıyor musunuz birde arkada kuyrukAaaa ben Hey Girl ve Blue Jean dergilerine aboneydim,benimde birkaç kere şiir yarışmasına şiir göndermişliğim var ama hiç derecem yok o ayrı
Ben posterlerden çok,onlardan çıkan hediye kısmıyla ilgileniyordum ama duvarımda Tolga Savacı,Tom Cruise ve New Kisd On The Block diye bir grup vardı onların posteri vardı hatırlıyorum.Annem birgün hep bunlar senin kafanı bulandırıyor diye yırtıp atmıştı
Permalı saçları unuttuk,herkes Perihan abla modundaydı
Okulun kapanmasını ipler çekiyorumHer gün acaba yarın Cumartesi mi diye bir an sevinip sonra üzülüyorumA aa yazın evde durulur mu
Ben yaşlıyım,sonlarda olmayı yüreğim kaldırmıyor,sonra hasta olurum ,o yüzden katılmayacağımHayırlı geceler
Sabah kalktığında kendine çorba tarifi bulmaya çalış sonra buldun mu diye soracağımBulamazsan ben sana bulurum
Ne muzeligi en çıtır zamanlarınız 50 den sonra düşünü. annem 50 ye girecek daha yeni , 10 yıl sonra yaslanirim diyor
Kabul et müzeliğim, Bülent Ersoy'un 80 öncesi halini biliyorum
Biz o kopan bantlarla komşunun oğlunun sünnet düğününde süs yapmıştıkBazende teyp sardığında o kaset kopar insanı sinir eder
Eski resimlerime bakıp vah vah çekiyorum o saçlar ne hallerdeymiş öyleErkeklerin permalı saçlarını hatırlıyor musunuz birde arkada kuyruk
O dönemler kulakta 2. bir küpe deliği hiiiiii kesinlikle kız uçuk derlerdi, kulaklarımı deldirirdim, ki buradaki minikler bilmez, eskiden kulaklar öyle aletlerle delinmezdi, komşu teyzeye gidersin vazelin sürer uyuşturur yorgan iğnesine iplik geçirip delerdi, ben o idolden geliyorum işte
Allah sağlıklı uzun ömürler versin annenize 60 gibi yaşlandık deriz, bu yaşlar daha erken değil mi amaNe muzeligi en çıtır zamanlarınız 50 den sonra düşünü. annem 50 ye girecek daha yeni , 10 yıl sonra yaslanirim diyor