En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Mine bacım, suanki bana bıraktığın durum aynen bu

Aaaa ben Hey Girl ve Blue Jean dergilerine aboneydim,benimde birkaç kere şiir yarışmasına şiir göndermişliğim var ama hiç derecem yok o ayrı
Ben posterlerden çok,onlardan çıkan hediye kısmıyla ilgileniyordum ama duvarımda Tolga Savacı,Tom Cruise ve New Kisd On The Block diye bir grup vardı onların posteri vardı hatırlıyorum.Annem birgün hep bunlar senin kafanı bulandırıyor diye yırtıp atmıştı
Permalı saçları unuttuk,herkes Perihan abla modundaydı

Bak onu bende biliyorum kasedin deliginden gecirip cikan bantlar yerinde itinayla duzeltilir
kalemi deliğe sokuyorsun çeviriyorsun,birde eğer kaset üstüne başka şarkı yada kendi sesini kaydedeceksen kasetin üst sağında solundaki delikleri bantla kapatacaksın ki kayıt yapılabilsin.

Erkeklerin permalı saçlarını hatırlıyor musunuz birde arkada kuyruk
O dönemler kulakta 2. bir küpe deliği hiiiiii kesinlikle kız uçuk derlerdi, kulaklarımı deldirirdim, ki buradaki minikler bilmez, eskiden kulaklar öyle aletlerle delinmezdi, komşu teyzeye gidersin vazelin sürer uyuşturur yorgan iğnesine iplik geçirip delerdi, ben o idolden geliyorum işte

Hayırlı geceler
Sabah kalktığında kendine çorba tarifi bulmaya çalış sonra buldun mu diye soracağımBulamazsan ben sana bulurum
Ben yaşlıyım,sonlarda olmayı yüreğim kaldırmıyor,sonra hasta olurum ,o yüzden katılmayacağım

Eski resimlerime bakıp vah vah çekiyorum o saçlar ne hallerdeymiş öyle
Benim kulağım öyle delinmiş

Ne muzeligi en çıtır zamanlarınız 50 den sonra düşünü. annem 50 ye girecek daha yeni , 10 yıl sonra yaslanirim diyor
Allah sağlıklı uzun ömürler versin annenize 60 gibi yaşlandık deriz, bu yaşlar daha erken değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…