- 12 Temmuz 2006
- 56.297
- 216.395
- 1.223
- 52
Merhaba firdefs hoşgeldin, ne mutlu abla kardeş aynı kategoride
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba firdefs hoşgeldin, ne mutlu abla kardeş aynı kategoride
Benim sayemde ne güzel Allahı anıyorsun,sevaba girdimAllah Allahh
Allah razı olsun.Benim sayemde ne güzel Allahı anıyorsun,sevaba girdim
Yok hiç dövmedi. Biz de dövme yok hem. Kavga da tuzu , biberi her ailede olan şeyler.Kız öyle deyince birinci yapmıyorlar gerçekleri söyle. Evde hep beni ezip dovuyordu falan gibi
Ben de o zamanlar bacak kadar halimle Serpil Çakmaklı saç modelini yapıyordumBeta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllar
Şarkılarda kartuşlar vardı onlara kaydedilirdi, Ercan Turgut dinler, tavernalarda Arif Susam Cengiz Kurtoğlu dinlendiği zamanlar.
İstanbul'lular bilir belki, İstinye de buz pateni pisti açılmıştı 80 sonlarına doğru, oradan hiç çıkmazdık, gençliğin eğlence mekanıydı.
Gerçekten Allah Allah tövbe estağfurullahAllah Allahh
Mune, şikayetim var, bu Deynep burada bile siyaset yapmaya çalışıyorGerçekten Allah Allah tövbe estağfurullah
Çabuk gelse bariBurada fırtına var, ondan gitti galiba:)
Hoşbuldum. Ablamın ısrarları ile . Güzel burası . Sıcak,samimi.Merhaba firdefs hoşgeldin, ne mutlu abla kardeş aynı kategoride
ağlamak istiyorum ya,bunları okudukça ve düşündükçe ciddi ciddi yaşlanmışız bizBeta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllar
Şarkılarda kartuşlar vardı onlara kaydedilirdi, Ercan Turgut dinler, tavernalarda Arif Susam Cengiz Kurtoğlu dinlendiği zamanlar.
İstanbul'lular bilir belki, İstinye de buz pateni pisti açılmıştı 80 sonlarına doğru, oradan hiç çıkmazdık, gençliğin eğlence mekanıydı.
Elektrik yokken internete nasıl giriyorsun NevoşumÇabuk gelse bari
İftiraAğlamayın diye siyaset bölümüne bile fazla girmiyorumMune, şikayetim var, bu Deynep burada bile siyaset yapmaya çalışıyor
Veri ile canımElektrik yokken internete nasıl giriyorsun Nevoşum
zorla abla kardeşin arasını bozacaksın hain nanaKız öyle deyince birinci yapmıyorlar gerçekleri söyle. Evde hep beni ezip dovuyordu falan gibi
Sen kaç yaşındasın canım sorması ayıp olmazsaYok hiç dövmedi. Biz de dövme yok hem. Kavga da tuzu , biberi her ailede olan şeyler.
Ne kadan ayıpBir bayana yaşı sorulur mu?Sen kaç yaşındasın canım sorması ayıp olmazsa
Oda pek küçük sayılmazSen kaç yaşındasın canım sorması ayıp olmazsa
Sen Mune'ye sormadın mıNe kadan ayıpBir bayana yaşı sorulur mu?
Mesela deynep asla bayanlara yasini sormaz heleki yoneticilereNe kadan ayıpBir bayana yaşı sorulur mu?
30Sen kaç yaşındasın canım sorması ayıp olmazsa