• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Beta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllar:-)

Şarkılarda kartuşlar vardı onlara kaydedilirdi, Ercan Turgut dinler, tavernalarda Arif Susam Cengiz Kurtoğlu dinlendiği zamanlar.

İstanbul'lular bilir belki, İstinye de buz pateni pisti açılmıştı 80 sonlarına doğru, oradan hiç çıkmazdık, gençliğin eğlence mekanıydı.
Ben de o zamanlar bacak kadar halimle Serpil Çakmaklı saç modelini yapıyordum:KK45:

Beta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllar:-)

Şarkılarda kartuşlar vardı onlara kaydedilirdi, Ercan Turgut dinler, tavernalarda Arif Susam Cengiz Kurtoğlu dinlendiği zamanlar.

İstanbul'lular bilir belki, İstinye de buz pateni pisti açılmıştı 80 sonlarına doğru, oradan hiç çıkmazdık, gençliğin eğlence mekanıydı.
ağlamak istiyorum ya,bunları okudukça ve düşündükçe ciddi ciddi yaşlanmışız biz :KK61:

Evet vhs kaset vardı doğru,abim sürekli Zeki Metinin Reklamlar videosunu alırdı,bir de o videoları geri götürme süresi vardı.Kot çizmeyi hatırlamıyorum ama vatkalı döneme yetişmiş biriyim ben,vatkalı mor çiçekli bir gömleğim vardı,nefret ederdim ondan.Abimler dar paça ama üstü bol kot pantolonlar giyerdi,kazaklarıda onun içine sokuştururlardı:KK48:sonra bi ara kilim yelek ve oduncu gömleği modası vardı.

Kirazlı çilekli buzdolabı magnetlerini de biliyorum,sonraaa simli kartpostallar,üçgen naylonda kolonyalar falan...ayrıca serpil çakmaklı tokası bende de vardı pembe,hatta hala onunla bir fotoğrafım var saklarım.:KK51:

Back