- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
İyi oldu iyi:) Kopamaz artık buradanSorun bende değil onda Pek alışamadı
Yarışmaya bir sefer katıldı bir daha bırakamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi oldu iyi:) Kopamaz artık buradanSorun bende değil onda Pek alışamadı
Yarışmaya bir sefer katıldı bir daha bırakamaz
Müzede değerli olanlar saklanır.Sen Mune 'ye değersizsin mi demek istiyorsunMüzelik kısıma estağfurullah diyorum
Bende fil hafızası olduğundan birazda, yani yaş olarak 35 ve yaş üstü herkes hatırlar bence
Bari müze kardeşliği kuralım
bilinmeyen sen Mune Hanımın bu mesajını beğenmişsin sen hatırlıyormusun ki,ben hatırlamıyorum,bu durumda sen benden büyükmüsünOooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın
Köle Isaurayı ben de hatırlıyorum,o beta kasetlerin bir de büyük küçük olanı vardı,büyük video,küçük video...Bir de kelebek tokalar vardı,ayyy beynim nereden nereye aldı götürdü beni,şuan gözlerimi kapadım elektrikleri kapatınca tavandan disko topu dönsün istiyorumNe diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım
Yok dizi filmdi, sizin yaş kaç, kızımla yaşıt olabilirsiniz. 21 yaşına girmek üzere bir kızım varAnneme sordum cizgi film diye hatirliyo dogru mu acaba
1 saat öce de burada gitti elektrik, yarım saat sonra geldi:)Sağol canım inşaallah
Elektrik kesildi biraz geriden geliyorum
Bakalım göreceğizİyi oldu iyi:) Kopamaz artık buradan
Bebekim ben daha
19um ben ama ilk çocuk degilim annem erken evlenmisYok dizi filmdi, sizin yaş kaç, kızımla yaşıt olabilirsiniz. 21 yaşına girmek üzere bir kızım var
Bu gece ikinci kez gitti bir problem var galiba1 saat öce de burada gitti elektrik, yarım saat sonra geldi:)
Tabii A yüzü bir de B yüzüne yazılacaklar vardı,A yüzüne hep en sevdiklerimi yazardım,B ye de slowlar.Şimdiki gibi internet nerede,sevdiğin bir şarkı çıksa hemen kasetçalara kayıt yapardık
Peşini bırakmaBakalım göreceğiz
Hasbinallah ve nimel vekilMüzede değerli olanlar saklanır.Sen Mune 'ye değersizsin mi demek istiyorsun
Ben demiyorum ki sen diyorsunHasbinallah ve nimel vekil
Arkadaşım sağ bek deybepim, bana neden böyle şeyler diyorsun
Burada fırtına var, ondan gitti galiba:)Bu gece ikinci kez gitti bir problem var galiba
Beta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllarbilinmeyen sen Mune Hanımın bu mesajını beğenmişsin sen hatırlıyormusun ki,ben hatırlamıyorum,bu durumda sen benden büyükmüsün
Köle Isaurayı ben de hatırlıyorum,o beta kasetlerin bir de büyük küçük olanı vardı,büyük video,küçük video...Bir de kelebek tokalar vardı,ayyy beynim nereden nereye aldı götürdü beni,şuan gözlerimi kapadım elektrikleri kapatınca tavandan disko topu dönün istiyorum
Kız öyle deyince birinci yapmıyorlar gerçekleri söyle. Evde hep beni ezip dovuyordu falan gibiTeşekkür ederim. Evet ablam melek gibidir. Fedakardır. Candır bir kere. Anlayışlıdır. Bildiğiniz gibi...
Allah AllahhBen demiyorum ki sen diyorsun
Biz yıllardır aynı şehirde bile yaşamıyoruzKız öyle deyince birinci yapmıyorlar gerçekleri söyle. Evde hep beni ezip dovuyordu falan gibi