• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ay evet, Alf kedi yiyordu :eek:
Kuzen Larry güzeldi ya :KK51:
Oooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın:KK8:

Samurayın intikamı :-)
Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik:KK70:
Vallahi müzelik kadınım:KK45:

Baktım şimdi canım:) Uzun süredir de üyeymiş, niye tanıştır madın daha önce:KK12:
Sorun bende değil onda :KK45:Pek alışamadı
Yarışmaya bir sefer katıldı bir daha bırakamaz:70:

Oooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın:KK8:
Benim sadece ismini hatırlıyorum.Yaşasın çok yaşlı değilmişim:KK73: :KK73:

Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik:KK70:
Şimdiki gibi internet nerede,sevdiğin bir şarkı çıksa hemen kasetçalara kayıt yapardık:KK45:

Müzelik kısıma estağfurullah diyorum:KK48:
Bende fil hafızası olduğundan birazda, yani yaş olarak 35 ve yaş üstü herkes hatırlar bence:KK48:
Bari müze kardeşliği kuralım :KK70:

Back