Malatya 'yı istiyoruz canımNereye tayinYorumlardan çaktım Nevoşum
Selam, hoşgeldinÖzenilecek bir ablan var canım
![]()
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Sağol canım
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malatya 'yı istiyoruz canımNereye tayinYorumlardan çaktım Nevoşum
![]()
Cımbız gelecek haberi yokkoptum
diline acı biber sürerim senin![]()
Oooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsınAy evet, Alf kedi yiyordu
Kuzen Larry güzeldi ya![]()
Evet dogru ben anca 2002den sonrakileri biliyorumSenin yaşın çok küçük bilmenin imkanı yokAma sahiden çok şey kaçırdın
![]()
44'lük bir cımbız yersin şimdi![]()
Baktım şimdi canım:) Uzun süredir de üyeymiş, niye tanıştır madın daha önceEvet canımOnunda tarifi var
![]()
Samurayın intikamıOooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın![]()
İnşaAllah, Rabbim gönlündekini nasib etsin canımMalatya 'yı istiyoruz canımBaşka seçeneğimiz yok
Ailemizin yanına gidelim artık
Sağol canım![]()
Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdikSamurayın intikamı![]()
Teşekkür ederim.Nereye tayinYorumlardan çaktım Nevoşum
![]()
Sorun bende değil ondaBaktım şimdi canım:) Uzun süredir de üyeymiş, niye tanıştır madın daha önce![]()
Benim sadece ismini hatırlıyorum.Yaşasın çok yaşlı değilmişimOooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın![]()
Şimdiki gibi internet nerede,sevdiğin bir şarkı çıksa hemen kasetçalara kayıt yapardıkNe diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım![]()
Ben hiç bilmiyorumBenim sadece ismini hatırlıyorum.Yaşasın çok yaşlı değilmişim![]()
![]()
Müzelik kısıma estağfurullah diyorumNe diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım![]()
Anneme sordum cizgi film diye hatirliyo dogru mu acabaOooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın![]()
Sağol canım inşaallahİnşaAllah, Rabbim gönlündekini nasib etsin canım![]()