- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
İyi ki de 2 oyum yokmusta sana oy vermemisim. Araya insan benide sıkıştırır gönlü olsun diye![]()
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki de 2 oyum yokmusta sana oy vermemisim. Araya insan benide sıkıştırır gönlü olsun diye![]()
İlk gün oy vermediğime pişmanım .aeben sunumu yapana kadar ben de şöbiyetlerden birine,2.oyu da sana veririm diyordum aeben' in ve Nevreste' nin sunumunu görünce iş zorlaştı.Ama nuryolu,Be_ni,Nevreste hepsinin zaten madalyası,1.liği var,aebeni diğer yarışmalarda da sunumlarını başarılı buldum,buAslında bozmadım, çünkü benim ilk baştan beri favorim 2 şöbiyet tarifiydi.. Sonra diğer tatlıları görünce örnek aeben, sen ve Nevreste ve Vuslat, karar vermek zorlaştı. Sonra ilk oyu Nuryolu verince bende ona verdim oyumu..
Kız al oyunu geri, yeter ablama bu kadarİlk gün oy vermediğime pişmanım .aeben sunumu yapana kadar ben de şöbiyetlerden birine,2.oyu da sana veririm diyordum aeben' in ve Nevreste' nin sunumunu görünce iş zorlaştı.Ama nuryolu,Be_ni,Nevreste hepsinin zaten madalyası,1.liği var,aebeni diğer yarışmalarda da sunumlarını başarılı buldum,bu
yarışmada da,madalyayı hakettiğini düşünerek oyumuaeben e veriyorum.
Kız o yüzden kararsız kaldım ya,zaten oyu çok ,daha az oy alan birine versem diye düşündüm,tablo insanın kafasını çok karıştırıyor,ama doğruya doğru,kerata hem tarifiyle,hem sunumuyla bayağı başarılıydı,vermesem olmazdı,aramızda anlaşırız,fazlasını bize verirKız al oyunu geri, yeter ablama bu kadar
Şaka bir yana hak etti ablam![]()
Çok teşekkür ederim Shanna cığım![]()
Nevoş senin kız kardeşinmi vardı ve buraya üye ama sık girmiyor öyle mii,eee o da gelsin muhabbet edelim aradaEvet canımYıllardır üye ve pek aktif değil sonunda onuda soktum yarışmalara
Yeni kategoriyi merak etmeye başladı
![]()
benim iyice kafam karıştıKız al oyunu geri, yeter ablama bu kadar
Şaka bir yana hak etti ablam![]()
Evet aeben bencede akrabası
İyiyim canım benim,evle uğraşıyorum bu sıra,özledim sizleriİyiyim yamuk prensesciğim, sen nasılsın![]()
Evet aeben bencede akrabasıaeben diskalifiye şey olsun torpil şey oluyo
![]()
Durun az yavaş gelin,puzzle kafamda henüz yerleşmedi
Hayır aslında ben senin amcanın oğluyum
eneeee aynı espiriyi yapmışız ya.Hayır aslında ben senin amcanın oğluyum![]()
Brezilya dizisi canım
Amca kızı , beni niye deşifre ettin