• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aslında bozmadım, çünkü benim ilk baştan beri favorim 2 şöbiyet tarifiydi.. Sonra diğer tatlıları görünce örnek aeben, sen ve Nevreste ve Vuslat, karar vermek zorlaştı. Sonra ilk oyu Nuryolu verince bende ona verdim oyumu..
İlk gün oy vermediğime pişmanım .aeben sunumu yapana kadar ben de şöbiyetlerden birine,2.oyu da sana veririm diyordum aeben' in ve Nevreste' nin sunumunu görünce iş zorlaştı.Ama nuryolu,Be_ni,Nevreste hepsinin zaten madalyası,1.liği var,aebeni diğer yarışmalarda da sunumlarını başarılı buldum,bu
yarışmada da,madalyayı hakettiğini düşünerek oyumu aeben aeben e veriyorum.

İlk gün oy vermediğime pişmanım .aeben sunumu yapana kadar ben de şöbiyetlerden birine,2.oyu da sana veririm diyordum aeben' in ve Nevreste' nin sunumunu görünce iş zorlaştı.Ama nuryolu,Be_ni,Nevreste hepsinin zaten madalyası,1.liği var,aebeni diğer yarışmalarda da sunumlarını başarılı buldum,bu
yarışmada da,madalyayı hakettiğini düşünerek oyumu aeben aeben e veriyorum.
Kız al oyunu geri, yeter ablama bu kadar :KK53::KK53:
Şaka bir yana hak etti ablam :KK74:

Kız al oyunu geri, yeter ablama bu kadar :KK53::KK53:
Şaka bir yana hak etti ablam :KK74:
Kız o yüzden kararsız kaldım ya,zaten oyu çok ,daha az oy alan birine versem diye düşündüm,tablo insanın kafasını çok karıştırıyor,ama doğruya doğru,kerata hem tarifiyle,hem sunumuyla bayağı başarılıydı,vermesem olmazdı,aramızda anlaşırız,fazlasını bize verir:KK53:

Back