- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Gerçekte burada olsalar,her yaptığını överler değil mi?Aman Allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekte burada olsalar,her yaptığını överler değil mi?Aman Allah korusun
2003 yılındaki dizileri bilmiyorum canım ama çocukluğumda trt2 de Mariana vardı,sonra yalan rüzgarı,eemmm sonra trt1 de Hayat Ağacı vardı,orada Sam vardı falan da filan işte.Adını hatırlamıyorum, bastıbacak cılız bi kız vardı dizideki esas kız yani (sanki kendim uzun sülün gibiyimde )
Pek emin değilimGerçekte burada olsalar,her yaptığını överler değil mi?
O dizileri bende biliyorumYaş itibarı ile2003 yılındaki dizileri bilmiyorum canım ama çocukluğumda trt2 de Mariana vardı,sonra yalan rüzgarı,eemmm sonra trt1 de Hayat Ağacı vardı,orada Sam vardı falan da filan işte.
Ayrıca bastı bacak mı,kısalara öyle mi diyorsun sen,teessüf ederim,minyonuz biz bikerem
Manuelayı unuttun2003 yılındaki dizileri bilmiyorum canım ama çocukluğumda trt2 de Mariana vardı,sonra yalan rüzgarı,eemmm sonra trt1 de Hayat Ağacı vardı,orada Sam vardı falan da filan işte.
Ayrıca bastı bacak mı,kısalara öyle mi diyorsun sen,teessüf ederim,minyonuz biz bikerem
Selam firdefs,hoşgeldinSelam kızlar
Tek bildiğim rozalinda ve vahşi güzelO dizileri bende biliyorumYaş itibarı ile
HoşgeldinSelam kızlar
Onlarıda biliyorumSen daha küçüksün tabi bilmezsinBiz yolun yarısına geldikTek bildiğim rozalinda ve vahşi güzel
Beklenen an geldiSelam kızlar
anlıyorumOnlarıda biliyorumSen daha küçüksün tabi bilmezsinBiz yolun yarısına geldik
Kız bende kısayım da kız sevimsizdi ondan dedimdi2003 yılındaki dizileri bilmiyorum canım ama çocukluğumda trt2 de Mariana vardı,sonra yalan rüzgarı,eemmm sonra trt1 de Hayat Ağacı vardı,orada Sam vardı falan da filan işte.
O kim,Trt kaçta oynuyordu,safmıyım acaba ben,sanki dalga geçtin gibi geldi ama neyseManuelayı unuttun
Sen ne demek istiyorsunanlıyorum
İnsan ömrü uzamış diyorlar Nevoş,biz daha çıtırızOnlarıda biliyorumSen daha küçüksün tabi bilmezsinBiz yolun yarısına geldik
Nevrosum gorümcen gelmişSen ne demek istiyorsun
Gıccıkanlıyorum
deynepnaz teyzem benimde @Zelifme yengem 88prenses22 ablam tamam daha saymicamo da birşey mi,ben aslında @ehl-i keyf in amcasının oğluyum
Yok kız dalga geçmedim.Sarışın uzun saçlı 2 kızkardeş.Karışık bir hikayesi var.Ablası olduğunu bilmeden aynı adamla evliydiler.Konusunu yazsam sabah olurO kim,Trt kaçta oynuyordu,safmıyım ben acaba ben,sanki dalga geçtin gibi geldi ama neyse