- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Kzkardesin miydiBen oyumu yarışmaya benim baskıma dayanamayıp katılan kızkardeşime verdimZaten başka oy almamış bari benden oyunu alsınO kadar uğraştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kzkardesin miydiBen oyumu yarışmaya benim baskıma dayanamayıp katılan kızkardeşime verdimZaten başka oy almamış bari benden oyunu alsınO kadar uğraştı
Evet canımYıllardır üye ve pek aktif değil sonunda onuda soktum yarışmalaraYeni kategoriyi merak etmeye başladıKzkardesin miydi
bulaşıcı hastalik gibi yarışmaEvet canımYıllardır üye ve pek aktif değil sonunda onuda soktum yarışmalaraYeni kategoriyi merak etmeye başladı
Aynı şehirde yaşamıyoruz yıllardır hadi sende katıl diyordum istemiyorduYakın olmayınca tam baskı yapamıyordumBu sefer nasıl olduysa hemen kabul ettiBağımlılık yaptı yeni kategoriyi bekliyorbulaşıcı hastalik gibi yarışma
Kız hiç çaktırmadınız da,ben de diyorum Nevreste benim gibi duygusal,ilk defa katıldı ,hevesi kırılmasın diye oy verdi herhalde diyorum.Allah için sunumu güzel de,rakipler güçlüAynı şehirde yaşamıyoruz yıllardır hadi sende katıl diyordum istemiyorduYakın olmayınca tam baskı yapamıyordumBu sefer nasıl olduysa hemen kabul ettiBağımlılık yaptı yeni kategoriyi bekliyor
Aslında ben hep yeni katılanlara veya az oy alanlara oy veriyorumÇok nadir çok beğendiğim tarife veriyorumKız hiç çaktırmadınız da,ben de diyorum Nevreste benim gibi duygusal,ilk defa katıldı ,hevesi kırılmasın diye oy verdi herhalde diyorum.Allah için sunumu güzel de,rakipler güçlü
Kahvaltı sofralarında niye bana verdiğin belli oldu böyleceAslında ben hep yeni katılanlara veya az oy alanlara oy veriyorumÇok nadir çok beğendiğim tarife veriyorum
Bu sefer torpil yaptımAma yine stratejim değişmediAz oy alana verdim
2. oyum olsa bu sefer yine sana verirdimBeni hiç kırmıyorsunKahvaltı sofralarında niye bana verdiğin belli oldu böylece
Nevroş oyum 2 artmış, tabi biride grup arkadaşımdan gelmişSanki biraz hareketlendi
Benim oylar yerinde sayıyor görünmez mi oldu tatlım
Ben bana ilk oy verene oy veriyorumAslında ben hep yeni katılanlara veya az oy alanlara oy veriyorumÇok nadir çok beğendiğim tarife veriyorum
Bu sefer torpil yaptımAma yine stratejim değişmediAz oy alana verdim
Bir de ben tarife oy veririm diye ayak yapıyordunBen bana ilk oy verene oy veriyorum
Hayır, ben yarışmaya katılmadan önce tarife oy veriyordum dedim..Bir de ben tarife oy veririm diye ayak yapıyordun
Sana hareketlenmiş, biz mehter takımı gibi, 2 ileri 1 geriNihayet oylar biraz hareketlenmiş .
Yarışmaya katılınca bozuldun mu?Hayır, ben yarışmaya katılmadan önce tarife oy veriyordum dedim..
Bizim oy sabit ablam, sadece sende hareketlilik olduNihayet oylar biraz hareketlenmiş .
Aslında bozmadım, çünkü benim ilk baştan beri favorim 2 şöbiyet tarifiydi.. Sonra diğer tatlıları görünce örnek aeben, sen ve Nevreste ve Vuslat, karar vermek zorlaştı. Sonra ilk oyu Nuryolu verince bende ona verdim oyumu..Yarışmaya katılınca bozuldun mu?
Şu fakire 5 oy versene ,sen de çok ,sevaba girersinNihayet oylar biraz hareketlenmiş .
İyi ki de 2 oyum yokmusta sana oy vermemisim. Araya insan benide sıkıştırır gönlü olsun diyeAslında bozmadım, çünkü benim ilk baştan beri favorim 2 şöbiyet tarifiydi.. Sonra diğer tatlıları görünce örnek aeben, sen ve Nevreste ve Vuslat, karar vermek zorlaştı. Sonra ilk oyu Nuryolu verince bende ona verdim oyumu..