- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Durun siz evlenemezsiniz kardeşsiniz ,O adam aslında senin baban,Onlarda da var mı?Brezilya dizisi canım
Türk filmlerini küçümsememek lazım bu konularda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durun siz evlenemezsiniz kardeşsiniz ,O adam aslında senin baban,Onlarda da var mı?Brezilya dizisi canım
Türk filmlerini küçümsememek lazım bu konularda
Asıl bombaya hazır ol Brunella te benim ablam
Asıl bombaya hazır ol Brunella te benim ablam
hahahah ayyy geyiğe bak koptumYok yok kardeşi sandıkları aslında teyzenin kızıymış ...kardeş değiller,evlenebilirler.Durun siz evlenemezsiniz kardeşsiniz ,O adam aslında senin baban,Onlarda da var mı?
Ya bi dizi vardı, 2003 te sanırım, o zamanlar yaz tatilinde bi dizi vardı, adam kızın amcası ve kızla evlendiydi, yani amca olduğunu bilmiyordu.. Ama öğrenincede fifilemedi.. Sonra babası olduğu olmadığı tartışıldıydı dizide, annesi 2 erkek kardeşle sevgili olduğundanDurun siz evlenemezsiniz kardeşsiniz ,O adam aslında senin baban,Onlarda da var mı?
Ama benim ki gerçekhahahah ayyy geyiğe bak koptumYok yok kardeşi sandıkları aslında teyzenin kızıymış kardeş değiller,evlenebilirler.
Ya bi dizi vardı, 2003 te sanırım, o zamanlar yaz tatilinde bi dizi vardı, adam kızın amcası ve kızla evlendiydi, yani amca olduğunu bilmiyordu.. Ama öğrenincede fifilemedi.. Sonra babası olduğu olmadığı tartışıldıydı dizide, annesi 2 erkek kardeşle sevgili olduğundan
Ne tur diziler izliyon senYa bi dizi vardı, 2003 te sanırım, o zamanlar yaz tatilinde bi dizi vardı, adam kızın amcası ve kızla evlendiydi, yani amca olduğunu bilmiyordu.. Ama öğrenincede fifilemedi.. Sonra babası olduğu olmadığı tartışıldıydı dizide, annesi 2 erkek kardeşle sevgili olduğundan
Bu brezilya yada arjantin dizisiydi..
tebrik ederim çok güzel anlattın bilinmeyen,az karışık olan kafamı iyice düğümledin,şimdi düşün bakalım o dizi neydi diyeYa bi dizi vardı, 2003 te sanırım, o zamanlar yaz tatilinde bi dizi vardı, adam kızın amcası ve kızla evlendiydi, yani amca olduğunu bilmiyordu.. Ama öğrenincede fifilemedi.. Sonra babası olduğu olmadığı tartışıldıydı dizide, annesi 2 erkek kardeşle sevgili olduğundan
Ya bunlar gündüz kuşağı brezilya arjantin dizileriydiNe tur diziler izliyon sen
Adını hatırlamıyorum, bastıbacak cılız bi kız vardı dizideki esas kız yani (sanki kendim uzun sülün gibiyimde )tebrik edeim çok güzel anlattın bilinmeyen,az karışık olan kafamı iyice düğümledin,şimdi düşün bakalım o dizi neydi diye
Bizim dizilerde de son olarak aklımda kalan,Polatın oğlu çıktı ya,daha şaşırmam bir şeye.Bu brezilya yada arjantin dizisiydi..
Polat kim kiBizim dizilerde de son olarak aklımda kalan,Polatın oğlu çıktı ya,daha şaşırmam bir şeye.
Gerçek olan ne Nevoş,görümcenle ,eltin mi?Ama benim ki gerçek
Kurtlar Vadisindeki Polat Alemdar,gerçekten bilmiyor musun?Polat kim ki
Aman Allah korusunGerçek olan ne Nevoş,görümcenle ,eltin mi?
Ha o .. Çoookk eskiden, biat etmeden önce tarafsız diziyken seyretmiştim.. Sanırım 2006 falan..Kurtlar Vadisindeki Polat Alemdar,gerçekten bilmiyor musun?