• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Eskiden öyle miymiş:KK64:ben bu yıl girdiğim icin eskiden haberim pek yok:KK48:
Evet canım,aslında çok değil daha 3-4 yarışma önce öyleydi,Kazen Bey öyle diyorsa vardır bir bildiği de ben durum ne tam bilmiyorum,Nevreste akşam yazar.Hepinizin tekrar tekrar ellerine emeğine sağlık arkadaşlar.

Eskiden öyle miymiş:KK64:ben bu yıl girdiğim icin eskiden haberim pek yok:KK48:
Bir keresinde isyan çıkardıydım :KK70:. ya linkleri dağitin yada ben dağıtırım deyü .:KK70::p sonra temem dedi kazen ben Kesin çözüm buldum dedi ve etiketleme işi çıkti ortaya .. sonra bir isyanımda tek oy hakkındaydı . 3 oy hakkı olsun demiştim .. kazen 2 verdi :p
şimdi ne edek diyin hele toptanmı isyan çıkaralım kk da:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::p:cool:

Bir keresinde isyan çıkardıydım :KK70:. ya linkleri dağitin yada ben dağıtırım deyü .:KK70::p sonra temem dedi kazen ben Kesin çözüm buldum dedi ve etiketleme işi çıkti ortaya .. sonra bir isyanımda tek oy hakkındaydı . 3 oy hakkı olsun demiştim .. kazen 2 verdi :p
şimdi ne edek diyin hele toptanmı isyan çıkaralım kk da:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::p:cool:
Arkandayız aebencim:KK76::KK200::KK70::KK70:

Evet canım,aslında çok değil daha 3-4 yarışma önce öyleydi,Kazen Bey öyle diyorsa vardır bir bildiği de ben durum ne tam bilmiyorum,Nevreste akşam yazar.Hepinizin tekrar tekrar ellerine emeğine sağlık arkadaşlar.
Tesekkurler:KK36:

Bir isyanda benden olsun o zaman:D
Çok haklısın isyanda ama deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Kazen atinaya gitti demişti belki gelince etiketleme yapar.eger 3gun içimde yaşılmazsa bdv ue konu açalım kızlar napalım herşey tatlılar için:D:D:D

Link dağıtma oldugunu bilmiyodum canim sadece etiketlenme yapiliyo sanıyodum cok guzel fikirmis:KK66:tüm konulara mi dagitiliyo link
Uygun olan bölümlere dağıtacağım canım;)Başlıyorum :)

Back