- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Evet , ne güzel üçlü rakamlarda oy verenler oluyordu ,şimdi tatlılarımızı kimse görmeyecekolur valla mesela aeben simdiye daha fazla oy almıştı diğer arkadaslarimiz da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , ne güzel üçlü rakamlarda oy verenler oluyordu ,şimdi tatlılarımızı kimse görmeyecekolur valla mesela aeben simdiye daha fazla oy almıştı diğer arkadaslarimiz da
Evet canım,aslında çok değil daha 3-4 yarışma önce öyleydi,Kazen Bey öyle diyorsa vardır bir bildiği de ben durum ne tam bilmiyorum,Nevreste akşam yazar.Hepinizin tekrar tekrar ellerine emeğine sağlık arkadaşlar.Eskiden öyle miymişben bu yıl girdiğim icin eskiden haberim pek yok
Bir keresinde isyan çıkardıydım . ya linkleri dağitin yada ben dağıtırım deyü . sonra temem dedi kazen ben Kesin çözüm buldum dedi ve etiketleme işi çıkti ortaya .. sonra bir isyanımda tek oy hakkındaydı . 3 oy hakkı olsun demiştim .. kazen 2 verdiEskiden öyle miymişben bu yıl girdiğim icin eskiden haberim pek yok
Arkandayız aebencimBir keresinde isyan çıkardıydım . ya linkleri dağitin yada ben dağıtırım deyü . sonra temem dedi kazen ben Kesin çözüm buldum dedi ve etiketleme işi çıkti ortaya .. sonra bir isyanımda tek oy hakkındaydı . 3 oy hakkı olsun demiştim .. kazen 2 verdi
şimdi ne edek diyin hele toptanmı isyan çıkaralım kk da
TesekkurlerEvet canım,aslında çok değil daha 3-4 yarışma önce öyleydi,Kazen Bey öyle diyorsa vardır bir bildiği de ben durum ne tam bilmiyorum,Nevreste akşam yazar.Hepinizin tekrar tekrar ellerine emeğine sağlık arkadaşlar.
Bir keresinde isyan çıkardıydım . ya linkleri dağitin yada ben dağıtırım deyü . sonra temem dedi kazen ben Kesin çözüm buldum dedi ve etiketleme işi çıkti ortaya .. sonra bir isyanımda tek oy hakkındaydı . 3 oy hakkı olsun demiştim .. kazen 2 verdi
şimdi ne edek diyin hele toptanmı isyan çıkaralım kk da
Çok teşekkür ederim Shanna cığımOyumu çikolatalı baklavadan yana kullandım :)
Hem görsel olarak beğendim hemde baklava yapması zordur bayağı emek verilmiş .
Tadını çok merak ettim yapanın ellerine sağlık
bence iyi fikirHanımlar Kazen yurt dışında olduğu için bu seferlik davet yok
Ama ben link dağıtabilirim
Link dağıtma oldugunu bilmiyodum canim sadece etiketlenme yapiliyo sanıyodum cok guzel fikirmistüm konulara mi dagitiliyo linkHanımlar Kazen yurt dışında olduğu için bu seferlik davet yok
Ama ben link dağıtabilirim
Uygun olan bölümlere dağıtacağım canımBaşlıyorum :)Link dağıtma oldugunu bilmiyodum canim sadece etiketlenme yapiliyo sanıyodum cok guzel fikirmistüm konulara mi dagitiliyo link
Nevresteciğim sen ununu elemişsin eleğini asmışsın gibi görüyordur arkadaşlarSanki biraz hareketlendi
Benim oylar yerinde sayıyor görünmez mi oldu tatlım
Öyle ise tamam kabul ediyorumNevresteciğim sen ununu elemişsin eleğini asmışsın gibi görüyordur arkadaşlar
Çalışkan guru üyemizÖyle ise tamam kabul ediyorum
Az kaldı diyet bölümünden sopayı yiyeceğimÇalışkan guru üyemiz
Azcık daha gezsen diyoruz