En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
bulaşıcı hastalik gibi yarışma
Aynı şehirde yaşamıyoruz yıllardır hadi sende katıl diyordum istemiyorduYakın olmayınca tam baskı yapamıyordumBu sefer nasıl olduysa hemen kabul ettiBağımlılık yaptı yeni kategoriyi bekliyor

Aynı şehirde yaşamıyoruz yıllardır hadi sende katıl diyordum istemiyorduYakın olmayınca tam baskı yapamıyordumBu sefer nasıl olduysa hemen kabul ettiBağımlılık yaptı yeni kategoriyi bekliyor
Kız hiç çaktırmadınız da,ben de diyorum Nevreste benim gibi duygusal,ilk defa katıldı ,hevesi kırılmasın diye oy verdi herhalde diyorum.Allah için sunumu güzel de,rakipler güçlü

Kız hiç çaktırmadınız da,ben de diyorum Nevreste benim gibi duygusal,ilk defa katıldı ,hevesi kırılmasın diye oy verdi herhalde diyorum.Allah için sunumu güzel de,rakipler güçlü
Aslında ben hep yeni katılanlara veya az oy alanlara oy veriyorumÇok nadir çok beğendiğim tarife veriyorum
Bu sefer torpil yaptımAma yine stratejim değişmediAz oy alana verdim

Aslında ben hep yeni katılanlara veya az oy alanlara oy veriyorumÇok nadir çok beğendiğim tarife veriyorum
Bu sefer torpil yaptımAma yine stratejim değişmediAz oy alana verdim
Kahvaltı sofralarında niye bana verdiğin belli oldu böylece

Yarışmaya katılınca bozuldun mu?
Aslında bozmadım, çünkü benim ilk baştan beri favorim 2 şöbiyet tarifiydi.. Sonra diğer tatlıları görünce örnek aeben, sen ve Nevreste ve Vuslat, karar vermek zorlaştı. Sonra ilk oyu Nuryolu verince bende ona verdim oyumu..

İyi ki de 2 oyum yokmusta sana oy vermemisim. Araya insan benide sıkıştırır gönlü olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…