Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaninda sarmada yollim mi ablam az once yapti mis gibiYap gönder bana ,tadına bakayım,maksat önyargım gitsin
Katılan tüm arkadaşların elllerine sağlık muhteşem görsel showw
oyum ''el açması kırk kat kırk kat dondurmalı baklavaya'' incelerken tarifleri bunda vuruldum kaldım
herkese bol şans
Evet canım 1 oy cokk az hepsi birbirinden güzel çünkü1 oya mı düşmüş,üzüldüm,hepsi birbirinden harika ve büyük emekle yapılmışçok zor ya gerçekten,ben biraz düşüneyim
Aynen öyle canım bende annem ve benim için özel bir anısı olan ve yapılışını beğendiğim revaniye verdim oyumu,hiç oy vermediğim bir arkadaşıma da gitmesi iyi oldu, yoksa hepsi harika,çikolatalı baklava ve dilberdudağın da da kaldı aklım,gül tatlısındada,40 kat baklavada,şöbiyet,lokma ayyy hepsinde Herkesin tekrar emeğine sağlık.Evet canım 1 oy cokk az hepsi birbirinden güzel çünkü
Aslında bende merat ettim heralde ilk kez bi yarışmada etiketlenme yapilmicak canim. Sonuçta bu güzel tarifleri tüm Kadınlar Kulübünün görmesini isterdik Cunku herkesin dedigi gibi cok guzel tarifler varKızlar neden bildirim yapılmayacak ki
haklısın tatlim her kategoride mesaj geliyordu öyle öğreniyorduk şimdi yarismaya katilanlar disinda pek kimsenin haberi olmayacak.Aslında bende merat ettim heralde ilk kez bi yarışmada etiketlenme yapilmicak canim. Sonuçta bu güzel tarifleri tüm Kadınlar Kulübünün görmesini isterdik Cunku herkesin dedigi gibi cok guzel tarifler var
haklısın tatlim her kategoride mesaj geliyordu öyle öğreniyorduk şimdi yarismaya katilanlar disinda pek kimsenin haberi olmayacak.
Aynen öyle canım bende annem ve benim için özel bir anısı olan ve yapılışını beğendiğim revaniye verdim oyumu,hiç oy vermediğim bir arkadaşıma da gitmesi iyi oldu, yoksa hepsi harika,çikolatalı baklava ve dilberdudağın da da kaldı aklım,gül tatlısındada,40 kat baklavada,şöbiyet,lokma ayyy hepsinde Herkesin tekrar emeğine sağlık.
Aslında bende merat ettim heralde ilk kez bi yarışmada etiketlenme yapilmicak canim. Sonuçta bu güzel tarifleri tüm Kadınlar Kulübünün görmesini isterdik Cunku herkesin dedigi gibi cok guzel tarifler var
haklısın tatlim her kategoride mesaj geliyordu öyle öğreniyorduk şimdi yarismaya katilanlar disinda pek kimsenin haberi olmayacak.
TamamBanada hiç oy vermediğn aklının bir kenarında dursun
olur valla mesela aeben simdiye daha fazla oy almıştı diğer arkadaslarimiz daAcaba bdv ye konu mı acsak
o zaman sorun yok beklerizKızlar Kazen Bey genelde yarışmanın açıldığı ilk gün etiketleme yapmıyor diye biliyorum ben,genellikle 2.yada 3.gün falan yapıyor sanırım,eğer sistem değişmediyse yine aynı şekilde yapar sanırım,tam bilmiyorum ama Nevreste bir bakarmısın canım,kızlar merak ediyor.
Bende 3. Veya 4.gün yapilacak diye bekliyodum da nevreste bu sefer etiketleme yapilmicak dedi diye biliyorum.şerbetli tatlilara yazik olur KKnin haberi olmazsaama yinede belki ben yanlis anlamisimdirKızlar Kazen Bey genelde yarışmanın açıldığı ilk gün etiketleme yapmıyor diye biliyorum ben,genellikle 2.yada 3.gün falan yapıyor sanırım,eğer sistem değişmediyse yine aynı şekilde yapar sanırım,tam bilmiyorum ama Nevreste bir bakarmısın canım,kızlar merak ediyor.
Eski sisteme dönüyoruz belki yapılmaz demişti sanırım nevresteKızlar Kazen Bey genelde yarışmanın açıldığı ilk gün etiketleme yapmıyor diye biliyorum ben,genellikle 2.yada 3.gün falan yapıyor sanırım,eğer sistem değişmediyse yine aynı şekilde yapar sanırım,tam bilmiyorum ama Nevreste bir bakarmısın canım,kızlar merak ediyor.
oluuuurrrrrrrAcaba bdv ye konu mı acsak
Bende 3. Veya 4.gün yapilacak diye bekliyodum da nevreste bu sefer etiketleme yapilmicak dedi diye biliyorum.şerbetli tatlilara yazik olur KKnin haberi olmazsaama yinede belki ben yanlis anlamisimdir
Aaaa öylemiii,ben Nevrestenin o yazısını kaçırmışım,anladım canlarım,eski sisteme dönülmüş demekki.Eski sisteme dönüyoruz belki yapılmaz demişti sanırım nevreste
Eskiden öyle miymişben bu yıl girdiğim icin eskiden haberim pek yokAaaa öylemiii,ben Nevrestenin o yazısını kaçırmışım,anladım canlarım,eski siteme dönülmüş demekki.